Karleuša otvorila porodični album: Fotke sa Duškom iz kreveta, kao i najlepše uspomene sa ćerkama (FOTO)

07.09.2023

13:13

0

Sve ono što dosad nismo imali prilike da vidimo...

Karleuša otvorila porodični album: Fotke sa Duškom iz kreveta, kao i najlepše uspomene sa ćerkama (FOTO)
Jelena Karleuša i Duško Tošić sa ćerkama - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić u procesu su razvoda braka, a posle nedavnih trzavica u medijima pevačica je objavila najemotivnije kadrove njihove porodice, povodom rođendana njihovih naslednica Atine (15) i Nike (14) koji je danas.

Nakon što su javno jedan drugom uputili teške reči, Karleuša je iznad svega bacila akcenat na njihove ćerke i ulogu oca u njihovom životu, pa smo imali prilike da vidimo mnoge fotografije sa raznih mesta u poslednjih nekoliko godina.

Printscreen Instagram/karleusastar
Duško Tošić sa ćerkama

 

Od toga kako su porodično provodili letovanja, slavili rođendane, pratili utakmice koje je Duško igrao, putovali po luksuznim destinacijama, pratili ćerke u školu, pa i dečje crteže Atine i Nike sa mamom i tatom.. Tu su, naravno, u porodičnom albumu i uspomene sa njenom majkom Divnom koja je obožavala unuke, a jedna fotografija posebno je interesantna u ovom životnom trenutku pevačice. JK je objavila i fotografiju sa Duškom iz kreveta, a da je nekad vladala idila govori da se između njih kao u nekoj reklami našla i mala Atina.

Koje uspomene je Jelena izvdvojila na današnji dan, možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, Jelena i Duško venčali su se 2008. godine na Vidovdan, a postali su roditelji ćerke Atine 7. septembra iste godine. Tačno godinu dana kasnije stigla je i Nika. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike