Breskvica ima tetovažu na stomaku koja je mnoge razbesnela: "Raščerupali biste i orla i gnezdo!"

14.02.2024

14:05

1

Pevačica izaziva kontroverze u javnosti

Breskvica ima tetovažu na stomaku koja je mnoge razbesnela: "Raščerupali biste i orla i gnezdo!"
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright Printscreen/Youtube/Prva

Anđela Ignjatović Breskvica najviše je komentarisani kandidat na "Pesmi za Evroviziju '24." zbog  pesme "Gnezdo orlovo", a na društvenim mrežama se pojavljuju komentari i koji su negativni.

Tako je jedan korisnik na mreži "Iks" rešio da naglasi kako pevačica ima tetovažu na stomaku, što je već i poznato. Naime, Breskvica je jednom prilikom na Insta storiju pokazala rogove koji se protežu u donjem delu stomaka, a tada je nosila uske helanke.

 

 

- Srbi patriote koji botuju za Gnezdo orlovo, da znaju da Breskva ima rogove (đavolje) ispod pupka, raščerupali bi i orla i gnezdo - naglašeno je u objavi.

Podsetimo, drugi tip negativnih komentara na račun Anđeline pesme pojavio se od strane Albanaca, koji su sramno naveli da je pesma genocidna.

Printscreen/Youtube/Prva
Anđela Ignjatović Breskvica

 

Breskvica je rekla kako je ne dotiču ovakve reči, te opisala pesmu.

- To je normalno, pogotovo za mene. Uvek kad nešto izbacim, prvo bude haos, pa onda sve kako treba. Ružno je, jako ružno, neki komentari su besmisleni, ali sam ja toliko ponosna na tu pesmu i jedva čekam prvi nastup, da vide kako zvuči uživo jer mi ne veruju kako će to da zvuči - izjavila je tada pevačica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike