Ćerka Jelisavete Orašanin proslavila peti rođendan! Poznati roditelji priredili su joj žurku za pamćenje (FOTO)

12.02.2024

22:55

0

Par, inače, ima i sina Bogdana, kom je i te kako posvećen

Ćerka Jelisavete Orašanin proslavila peti rođendan! Poznati roditelji priredili su joj žurku za pamćenje (FOTO)
Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/A. H.

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić imali su veoma lep povod za slavlje - peti rođendan mezimice Petre, za koju su sudeći po objavama poznate majke na Instagramu organizovali žurku za pamćenje. 

Jelisaveta Orašanin, Instagram screenshot / jagodenamagli
 

Jelisaveta je, takođe, mnoge oborila sa nogu nizom kratkih snimaka sa ćerkom u glavnoj ulozi na svom profilu, koji je potpisala njenim imenom, emotikonima srca, te oznakom „pet", povodom rođendana.

Jelisaveta Orašanin, Instagram screenshot / jagodenamagli
 

Petra je, podsetimo, prvo dete poznatog para. Sina Bogdana dobili su par godina kasnije. 

- Roditelj sam koji kaže detetu „izvini" kad pogreši. Mislim da je to strašno važno za ta mala bića, jer moja deca, iako imaju četiri i po i dve i po godine, imaju jasan stav šta hoće, a šta neće i ja to vrlo poštujem, Naravno, postoje stvari koje su prosto „ne", ali objasnim zašto je „ne". Vrlo je lako se dogovorimo je uvek, za sve, idemo kroz priču - kazala je nedavno Jelisaveta govoreći o roditeljstvu, prenosio je „Story", a potom je otkrila da najluđi provod ima sa Petrom, te da se divno slažu. 

- Vidim Petrinu energiju, da smo tu negde... Uživam sa njom, ona je meni kao drugarica. Jedva čekam da otputujem negde sa njima, jer: „Peko, hoćemo da idemo na rolerkoster?", „Hoćemo, mama!". „Ložim" je na sve te gluposti, da vozi skejt, trotinet, rolere, da pliva, sve što je meni bilo zabavno. U stvari, ja sebe zabavljam, biće da je to - nasmejala se ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike