Imanje dečka Jovane Jeremić čuvaju dva lava! Ovde živi Dragan Stanković: Iza kamene ograde nalaze se dve kuće i to nije sve! (FOTO)

17.01.2024

23:05

3

Jedna od njih još nije dovršena

Imanje dečka Jovane Jeremić čuvaju dva lava! Ovde živi Dragan Stanković: Iza kamene ograde nalaze se dve kuće i to nije sve! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Voditeljka Jovana Jeremić već izvesno vreme uživa u vezi s imućnim vlasnikom vrlo poznatog pekarskog lanca, Draganom Stankovićem, koji je od nje stariji 14 godina. Dragan, takođe, živi u Begaljici na svom imanju, a ekipa „Paparaco lova" posetila je njegov kraj, ne bi li predočila javnosti gde će Jeremićeva da se baškari ukoliko s uspešnim privrednikom započne zajednički život.

Stanković, sudeći po njihovim kadrovima, ima dve kuće u svom dvorištu, od kojih jedna još nije i finiširana. Pored njih nalazi se i jedan od Draganovih pogona.

Sve to čuva ogromna kamena ograda, te kapija ispred koje su dva srebrna lava.

Podsetimo, voditeljka nije skrivala od javnosti da je pred ulazak u 2024. godinu, između ostalog, poželela i jednu lepu vilu sa bazenom.

- Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem - kazala je bila ona za „Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike