"Kriv sam za oba razvoda!" Branislav Lečić otvorio dušu: Ne mogu da kažem koju ženu sam više voleo

11.02.2024

16:51

0

Spomenuo je i simpatije koje je gajio prema Suzani Mančić

"Kriv sam za oba razvoda!" Branislav Lečić otvorio dušu: Ne mogu da kažem koju ženu sam više voleo
Branislav Lečić - Copyright Printscreen/Youtube/HYPE TV

Branislav Lečić dva puta se ženio i razvodio, pa ostao u dobrim odnosima sa bivšim partnerkama.

Njegova prva supruga, Ivana Vujadinović podarila mu je ćerku Anu, takođe glumicu, a iz braka sa voditeljkom Ninom Radulović, dobio je sina Lava.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Branislav Lečić

- U odličnim odnosima sam sa Ninom Radulović danas. Naravno da plaćam alimentaciju za dete.  Mali broj ljudi zna da probleme rešava odmah... Civilizovano sam završavao brakove. Najgore je kad se nešto radi preko dece. Ipak si bio sa tom osobom dugo... Ja sam kriv za oba razvoda braka. Nisam davao maksimum u brakovima, da jesam opstali bi. O ljubavi se ne raspravlja, svaku ženu sam voleo, dok smo bili zajedno voleo sam svim srcem, ne mogu da kažem koju sam više voleo - izjavio je Branislav.

ATAImages/ A.A.
Nina Radulović

Kako je rekao, sa Ivanom takođe ima jako dobru komunikaciju.

 - I sa prvom ženom sam u odličnim odnosima. Moje bivše žene su pametne, obe su samostalne, samosvojne - kaže Lečić, koji se dotakao i njegove sadašnje devojke, Jelene koja je, prema pisanjima medija, 30 godina mlađa od njega.

 - Ja živim od javnosti, navikao sam na cirkus. Posle svakog razvoda bude haos u javnosti. Oni koji su pored mene dele moju sudbinu, iako možda nisu javne ličnosti. Kamere su uperene i na moju izabranicu, na primer... - naveo je Lečić.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Branislav Lečić

"Nedostajao mi je mir!"

Roditelji su mu se razveli kad je bio tinejdžer.

- Teško mi je da racionalizujem, ali iz mog ugla, nedsotatak pažnje prema muškarcu od strane moje majke. Njena majka, a moja baka se razbolela, imala je karcinom, jako dugo je to trajalo, mislim da je tu pukao brak. Moj otac je možda konzervativan, ali je tako vaspitan da traži pažnju, da ga neko dočeka sa ručkom. On je izdržavao u neku ruku to što se dešavalo, ali u jednom momentu je popustio, nije više mogao. Došlo je onda do svađa, konflikta, a ja sam tome prisustvovao. Kad sam slušao ta vrata koja su lupala po kući, i njihov kontakt koji nije bio topao i ljubavan, nego uznemirujući, rekao sam im da je da se razvedu. Tražili su moje mišljenje. Nedostajao mi je mir, ne samo zbog mene, nego zbog njega i nje - ispričao je glumac.

"Suzana Mančić je predivna žena!"

Branislav smatra da je trebalo da bude u vezi sa voditeljkom Suzanom Mančić.

- Možda sam pogrešio što nisam bio sa Suzanom Mančić... Jesam, pogrešio sam. Trebalo je da budem sa njom, ipak. To je i do nekog trenutka u kom smo se našli. Mi smo prijatelji, ona je predivna žena, znam i njene ćerke. Ali, opet, ima li nešto lepše od druženja? Bio sam mladi pastuv nekad - zaključio je Lečić u emisiji Pretres.

ATAImages/Antonio Ahel
Suzana Mančić

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike