Lečić o velikoj neprijatnosti iz Poljske! U policijskoj stanici proveo dva dana: Bio sam ponižen i pokraden, to me je dotuklo!

18.03.2023

15:35

0

Glumac se i obračunao s prevarantom i prilično se uplašio kada je ovaj na njegove oči „pao kao list"

Lečić o velikoj neprijatnosti iz Poljske! U policijskoj stanici proveo dva dana: Bio sam ponižen i pokraden, to me je dotuklo!
Branislav Lečić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Devedesetih godina, glumac Branislav Lečić proveo je dva dana u policijskoj stanici u Poljskoj zbog obračuna s prevarantom koji ga je pokrao, te drame posle koje se osećao i poniženim. Tokom jednog televizijskog gostovanja ispričao je šta se tačno zbilo, pa objasnio kako je sve počelo, a onda se završilo puštanjem nepoznatog muškarca na slobodu zbog nedostatka dokaza.

- Bio sam s kolegama na gostovanju u Poljskoj, u Varšavi. Nemačke marke i američke dolare smo menjali na ulici u centru grada za zlote. Takvo je vreme bilo. Upoznali smo spontano čoveka koji nam je predložio da sredi da zamenimo novac. Vrlo brzo se pojavila ekipa. Ušli smo u haustor, gde smo zamenili novac - počeo je on u „Sceniranju", a zatim dodao:

- Dao sam mu pare, a on mi je dao papir zamotan, a delovalo je kao da su novčanice. Klasična prevara. Vratili smo se u hotel, celu noć nisam mogao da se smirim - kazao je Lečić.

Čitava drama doživela je svoj vrhunac oko pet sati ujutru.

„Proveravali su me, da nisam neki srpski agent..."

- U pet ujutru sam otišao na ono mesto gde smo zamenili pare. Čekao sam ga i dočekao. Prebio sam i njega i sve ostale koji su bili s njim. Zgrabio sam ga za kožnu jaknu i počeo da dozivam policiju. U jednom trenutku mi je pobegao. Sustigao sam ga i udario tako da je pao kao list. Tada sam se prvi put uplašio, jer sam mislio da sam preterao. Tražio sam mu da vrati pare. Stigla je policija i odvela nas u stanicu. Tamo sam proveo dva dana. Policija me je proveravala, mislili su da sam neki srpski agent. Kad sam se vratio u Beograd, slučaj se nije rešio. Posle mi je stiglo obaveštenje da je taj oslobođen zbog nedostatka dokaza. Bio sam ponižen i pokraden i to me je dotuklo -zaključio je Branislav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike