Naša pevačica je sama sa sinom od njegove treće godine: Divim se samohranim roditeljima!

11.02.2024

10:47

0

Pojavljuju se konflikti pošto je Marko sada tinejdžer

Naša pevačica je sama sa sinom od njegove treće godine: Divim se samohranim roditeljima!
Andrijana Anči Dabetić - Copyright Printscreen/Youtube/Andrijana Anči Dabetić

Andrijana Anči Dabetić sama odgaja sina od njegove treće godine. Pevačica ne krije kolko joj je teško biti samohrana majka, ali je morala da prođe kroz razne izazove.

- Marko i ja smo sami od njegove treće godine, imali smo dovoljno vremena da se naviknemo na takav život. Sada je sporno što su njemu lude godine, ali i meni, onda je to ratno stanje u kući. Da staneš ispred vrata našeg stana u jednom momentu bi čuo ljubav, kuco, maco. U drugom momentu nastaje vriska, kaže da ga smaram, ali je sve to normalno - ispričala je Anči.

Printscreen/Youtube/Andrijana Anči Dabetić
Andrijana Anči Dabetić

 

Marko je tinejdžer i uskoro će završiti osnovnu školu.

- Naučili smo nekako da prepoznamo jedno drugo i da balansiramo. Moram da kažem da je stvarno jako teško i ja se divim svim samohranim roditeljima, ženama posebno. On se sledeće godine upisuje u srednju školu, pa će imati novo društvo, njemu je centar sveta fudbal i škola. Za sve ovo čovek mora da ima čelične nerve, a ja sam tanka sa živcima, snalazimo se nekako - izjavila je Dabetićeva za Grand

 

ATAImages/Milan Maričić
Andrijana Anči Dabetić

 

.

Podsetimo, Anči je ranije pričala o fudbalerima sa kojima je imala ljubavne odnose.

- Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo, slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo... Nismo imali mnogo vremena za nas. Te godine sam osvojila titulu mis i pevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živeo u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Takođe, nisam htela da budem samo devojka nekog fudbalera - ispričala je ranije za Kurir.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike