Romska svadba koštala milione! Dobili kuću od 600 kvadrata, mladoženja ujedno proslavio i 18. rođendan, a mlada je maloletna! (FOTO/VIDEO)

08.02.2024

13:36

0

Nastupio je i naš pevač

Romska svadba koštala milione! Dobili kuću od 600 kvadrata, mladoženja ujedno proslavio i 18. rođendan, a mlada je maloletna! (FOTO/VIDEO)
Mlada - Copyright Printscreen/Tiktok/uros.bozic

Romske svadbe povod su da se pokaže prestiž i glamur, pa domaćini nimalo ne štede na organizaciji ovakvih događaja.

Poslednje u nizu venčanje koje je snimila ekipa "Svadbe od milion evra" izazvalo je veliku pažnju, i zbog poklona koje su mladenci dobili.

Inače, ono što je interesantno jeste da je mladoženja na dan svadbe proslavio i 18. rođendan,  dok mlada još uvek nije punoletna. Mladenci su blistali za svoj dan, vozili se limuzinom, a onda stigli na svadbeno veselje.

 

Jedan član mladine porodice rekao je da su za mezimicu dobili 100.000 evra, ali da je "to malo koliko mlada vredi".

Jedna porodica je dala više od 10.000 evra kao poklon mladencima, a tu je i zlatna poluga od čak kilogram. Baba je mladencima poklonila kuću od čak 600 kvadrata, a umetničke slike nisu izostale. Kada je došao red na mladenačku tortu, može se videti da su na istu stavljali novčanice od 500 i 200 evra.

 

 

Goste je zabavljao pevač Nikola Ajdinović Šećer, poznat po nastupima na romskim svadbama, koji je samo za četiri pesme zaradio 12.000 evra, a do kraja večeri se spominjala cifra od 70.000 evra, koliko su muzičari zaradili. Tu su bili i Naser Kajtazović, kao i orkestar Dragana Ćirkovića Ćire.

Ipak, zvezda veselja bila je bugarska pevačica Julija Bikova, koja je poput našeg Šećera, čuvena po angažovanju na ovakvim proslavama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike