Ide na operaciju! Suprug Nade Topčagić povredio ruku, pa završio i u policiji: Ja sam mu kao ptica zloslutnica!

07.02.2024

15:42

0

Sve se dogodilo na tari gde imaju vikendicu

Ide na operaciju! Suprug Nade Topčagić povredio ruku, pa završio i u policiji: Ja sam mu kao ptica zloslutnica!
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Nada Topčagić i njen suprug Zlatko ovih dana su po bolnicama, jer je on imao povredu ruke.

Sve se dogodilo na Tari gde par ima vikendicu, a Zlatko je zadobio ozbiljnu povredu zbog koje čak mora i na operaciju. Nada je ispričala šta se dogodilo, dok je on otkrio šta je rekao policiji.

- Toliko posla imamo oko kuće, uživam tek kada sam u hotelu. Ovako ne mogu da se opustim, moram mnogo da radim, da sređujem - rekla je pevačica, pa ispričala kako je njen suprug povredio ruku.

- Došli smo pre pet dana, a odmah uveče je imao nezgodu. Ja sam mu kao neka ptica zloslutnica sve vreme govorila: "Nemoj da ideš oko kuće, ima puno leda". Bili smo u komšiluku da popijemo kafu, a kada smo se vratili, otišao je da zatvori kapiju. Tvrdio je da nema leda, ali ga je ipak bilo i pao je. Zdrobio je zglob desne ruke. Bukvalno je bolje bilo da je slomio ruku, ali ne, zdrobio je. Otišli smo kod doktora da mu pruže prvu pomoć, nisam znala ni koje su procedure. Čekala sam dva i po sata policiju. Snimio je zglob, a onda su nam rekli da moramo da idemo u Užice - kaže Topčagićeva, a njen suprug je u šali dobacio:

ATAImages/ Antonio Ahel
Suprug Nade Topčagić, Zlatko

- Pitala me je policija: "Kako ste se povredili?", a ja sam im rekao: "Nada me je gurnula!" - rekao je on kroz smeh za Infomer.

Topčagićeva kaže da je povreda ozbiljna, te da Zlatko neće moći da reši problem bez operacije.

- Otišao je kod nekog dede koji namešta zglobove na Mokroj gori, tako da mu je sada zavezana ruka, ali će verovatno biti potrebna operacija. Poslala sam fotografiju jednom prijatelju ortopedu koji radi na VMA, rekao mi je otvoreno: "To je vrlo za*ebana povreda, moraće da ide na operaciju" - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike