Pavlina Radovanović bila glavni gost na rođendanu Žike Jakšića! Zapevala u srpskoj nošnji, pobrala ovacije estrade! (FOTO)

07.02.2024

14:49

0

Oduševila je i starije pevače

Pavlina Radovanović bila glavni gost na rođendanu Žike Jakšića! Zapevala u srpskoj nošnji, pobrala ovacije estrade! (FOTO)
Žika Jakšić i Pavlina Radovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, proslavio je sinoć jubilarni 60. rođendan, a osim brojnih zvanica sa estrade, veselju se pridružila i mlada Pavlina Radovanović iz Orahovca.

Ne samo da je dvanaestogodišnja devojčica i zapevala, nego se na Žikinoj svečanosti pojavila u srpskoj nošnji. Ona je zapevala pesmu Danice Crnogorčević "Veseli se sprski rode" i dobila veliki aplauz, te je njen anđeoski glas pronašao put do srca mnogo starijih kolega sa muzičke scene koji su je pomno slušali i sve vreme joj pružali podršku.

Ona je i sama otkrila utiske sa Jakšićevog rođendana i fotografijama sa dve muzičke zvezde - Sašom Matićem i Acom Pejovićem.

- Prelepo veče sa našim Žikom! Žiko, srećan ti rođendan - napisala je ona na Instagramu, a zatim u sledećoj objavi napisala:

- Velika ljubav za velike ljude, koji večeras pevaju sa mnom za moj Orahovac - napisala je uz slike Pejovića i Matića.

Inače, mlada Pavlina je izvođač etno i duhovne muzike, te tako čuva tradiciju srpske kulture.

Podsetimo, Žika je uz brojne zvanice u jednom luksuznom restoranu proslavio rođendan, a jedan od gostiju je otkrio da je slavljenik tražio kovertu sa novcem umesto poklona, kako bi mogao da donira sredstva u humanitarne svrhe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike