„Pisao sam Ceci posle tog koncerta!" Nući, kao nikad dosad: Otkrio i s kim je s estrade sarađivao pre nego što je počeo da se bavi muzikom!

20.01.2024

22:40

0

Tek onda je krenuo putem na kom je sad

„Pisao sam Ceci posle tog koncerta!" Nući, kao nikad dosad: Otkrio i s kim je s estrade sarađivao pre nego što je počeo da se bavi muzikom!
Igor Panić Nucci - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Igor Panić Nući vinuo se do samih zvezda pošto je objavio pesmu „Bebo". Prethodno, međutim, bavio se video-produkcijom, a kroz saradnju s estradom je shvatio da mu je muzika ipak mnogo veća ljubav.

- Muziku sam počeo da radim sam još u četvrtom razredu osnovne škole, ali sve je zaživelo mnogo kasnije. Međutim, pre muzike sam se bavio video-produkcijom sa svojim bratom Markom, koji i danas to radi. Među prvim velikim estradnim ličnostima s kojima sam sarađivao bio je Aco Pejović. Kasnije sam shvatio da ipak više volim muziku i tako sam sam nastavio svoj put i danas sam tu gde jesam - otvorio je dušu on za „Kurir", pa se osvrnuo na numere koje su nastale pre još uvek velikog hita, te toga da li je bio u strahu da možda neće uspeti.

Igor Panić Nući, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Prvu pesmu sam snimio 2011, a 10 godina sam radio muziku bez pregleda ili konkretno zarade. Nije mi tada bilo mnogo bitno kako će to da prođe, jer sam i dalje s bratom radio video-produkciju. Onda su došli Vojaž i Breskvica i s njima smo krenuli da sarađujemo. Mi smo im radili prve spotove, tako da u tom momentu nisam mnogo obraćao pažnju na svoje pesme. E, onda je došla korona i ona je presudila da se ozbiljno pozabavim muzikom i napravim velike hitove - objasnio je on, koji Vojaža, kaže, zna pre nego što su se on i Breskvica upoznali.

Dan-danas su dobri prijatelji koji i sjajno sarađuju. Protekle godine su u Beogradu održali zajednički koncert, koji je svojim prisustvom podržala i Ceca Ražnatović.

„To je velika čast!"

Ceca Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pa znači, kako ne. U današnje vreme se svi nešto delimo, sve je nekako ovaj sa ovim i onaj sa onim. Ne znam čemu to. Lepo je kad se ljudi podržavaju, kolege uvek treba da budu tu da pomognu. Meni je bila ogromna čast što je, eto, to bila Ceca. Nakon koncerta sam joj poslao poruku i zahvalio se - kazao je za pomenute medije on, pa je upitan da li je ikada doživeo kakvu neprijatnost na nastupu iskreno odgovorio:

- Kao nešto nasilno i agresivno, ne. Ali imam onaj momenat kad sam na bini izvrnuo glob. Usred turneje sam morao da stopiram sve, to pamtim. Pisalo se da sam imao problema sa albanskom mafijom, ali to nije istina.

Osvrnuvši se, pak, na nesuglasice koje je imao s Milicom Pavlović, Jelenom Karleušom... Još jednom je postavio stvari na svoje mesto.

- Ja se s Jelenom nisam svađao. Meni je sve to bilo zanimljivo. Nisam ni ogorčen ni ljut, samo mi je bilo zabavno. A s Milicom se samo digitalno ne volim, ali čujemo se i poželeo sam joj mnogo sreće kad je imala koncert - zaključio je Nući.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike