Kiler Majk prekinuo tišinu posle privođenja usred Gremija! Stavili mu lisice naočigled svih, po kiši ga odvukli u stanicu, a on sve negira

06.02.2024

13:25

0

Ubrzo nakon što je nagrađen, reper se navodno fizički obračunao s obezbeđenjem

Kiler Majk prekinuo tišinu posle privođenja usred Gremija! Stavili mu lisice naočigled svih, po kiši ga odvukli u stanicu, a on sve negira
Kiler Majk - Copyright Profimedia

Majkl Santijago Render, poznatiji kao Kiler Majk, progovorio je o drami s nedavno odvijene dodele Gremija - kada je ubrzo nakon što je bio nagrađen bio i priveden. Repera su u lisicama i po kiši nadležni odveli iz „Crypto.com" arene u Los Anđelesu u tamošnju policijsku stanicu gde je onda bio kažnjen zbog fizičkog obračuna.

Prema napisima stranih medija šuška se da je Majk oborio čoveka iz obezbeđenja pošto mu se nije dovoljno brzo sklonio s puta. Zatim, usnimljen je kako beži, dok drugi pokušavaju da ga uhvate. On, međutim, u svom prvom oglašavanju posle incidenta, tvrdi da se u stvari ništa strašno nije desilo.

- Ma, ništa se nije desilo, čoveče. Mi smo pobednici. Naišli smo na kamen spoticanja, ali smo se brzo vratili na žurku - kazao je tokom pojavljivanja u „Big Tigger Morning Show-u", dodajući i kako ga niko niotkuda nije odvukao.

Zvaničnici s lica mesta tvrdili su nakon toga „The Hollywood Reporter" kako njegovo privođenje i nema nikakve veze s događajem, što je sve dodatno zbunilo. Kiler Majk je, uprkos svemu, iza rešetaka bio proveo nekoliko sati.

Prethodno, dobio je tri Gremija - u kategoriji za Najbolju rep pesmu i Najbolji rep performans („Scientists & Engineers"), kao i Najbolji rep album („Michael").

Kiler Majk, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike