„Gledam prvo da ne bude paćenik kog svaka može da ima!" Teodora Džehverović obelodanila listu: Ovakav je njen idealan muškarac!

09.12.2023

19:05

1

Tačno zna šta hoće

„Gledam prvo da ne bude paćenik kog svaka može da ima!" Teodora Džehverović obelodanila listu: Ovakav je njen idealan muškarac!
Teodora Džehverović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U poslednje vreme, pevačicu Teodoru Džehverović mnogi dovode u vezu s košarkašem iz Slovenije, Maticom Rebecom

Ona, međutim, ove navode nije potvrdila, ali je otkrila šta sve to njen idealan partner mora da ima ne bi li je osvojio. 

„Bitno mi je..."

Teodora Džehveorvić, ATAImages/M. M.
 

- Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima - počela je, pa nastavila:

- Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom - kazala je Teodora, piše „Informer", a zatim, ona je dodala koliko su joj kod suprotnog pola važne finansije i stabilnost na tom polju uopšte. 

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena, kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo – naglasila je Džehverovićeva

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike