Teodora Džehverović brutalno odgovorila Emi Radujko: Neka bude iskrena, bila je moj fan!

02.02.2024

18:21

0

Izjave su je iznenadile

Teodora Džehverović brutalno odgovorila Emi Radujko: Neka bude iskrena, bila je moj fan!
Ema Radujko, Teodora Džehverović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Teodora Džehverović odgovorila je na nedavne izjave njene mlađe koleginice Eme Radujko, koja je istakla da joj ne prija što ih konstantno porede.

Naime, Ema je iskoristila prostor u jednom intervjuu i priznala da joj smetaju česti komentari poput onih da imitira Teodoru, kao i da između njih dve postoje mnoge razlike, a da je zajednička spona ista saradnica, Sandra Šaša.

Iako je delovalo da su pevačice u skladnim odnosima, ovaj intervju je iznenadio i samu Džehvu, pa ističe da joj nije pravo zbog svega iznetog.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Ja sam se iskreno iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan - počinje priču Teodora.

Pevačica se prisetila kako je pomogla Emi, ali i da je za nju saznala jer su joj prijatelji poslali njene objave koje jasno govore o tome da joj je Džehva bila idol.

- Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje "da li mene imitira" spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom - jasna je Teodora, pa dodaje:

ATAImages/ A.A.
 

- Ja joj od srca želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu - poručila je Teodora Džehverović za Pink.

Podsetimo, njihova menadžerka Sandra Šaša oglasila se ovim povodom, te istakla da veruje da Ema nije želela ništa loše ovime da poruči jer ne veruje da je zaboravila koliko joj je Teodora pomogla na početku karijere.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike