Naša pevačica otišla u Abu Dabi i objavila šokantne slike: Da li znate o kome je reč?

02.02.2024

17:57

0

Potpuna transformacija

Naša pevačica otišla u Abu Dabi i objavila šokantne slike: Da li znate o kome je reč?
Copyright Printscreen Instagram/ indy_ara_indira

Indira Aradinović Indi odlučila je da zimu provede u toplijim krajevima, te je otputovala u Abu Dabi, odakle se oglasila putem Instagrama i objavila slike na kojima je retko ko može prepoznati.

Naime, pevačica se slikala sa maramom na glavi, što je u skladu sa tamošnjom tradicijom.

 

 

Na prvu je mnogi nisu prepoznali jer je Indi uz maramu, lice dodatno prekrila i velikim naočarima za sunce. Međutim, ubrzo su pristigli komplimenti na njen račun:

"Sultanija", "Mnogo ti lepo stoji i oriental", "Prelepa si", samo su neki od komentara.

Printscreen Instagram/ indy_ara_indira
 

Podsetimo, pevačica je prošle godine odlučila da stavi tačku na svoj brak posle svega par meseci. Kako je tada rekla, porodica njenog bivšeg se potrudila na sve načina da ih rastavi, da bi na kraju to i uspela.

- Nikada nije bio ljubomoran, ali odjedanput je postao, od kako smo se venčali tako se on promenio, tj. oni su se potrudili da se on promeni što više, oni su se baš trudili da mi ne uspemo. Njegova majka sećam se meni za venčanje kupuje ogrlicu i kupuje unuki, malo onako ponižavajuće, malo onako primitivno, ja razumem tu ljubav prema unuci, ali nemojte preterivati i mnogo što šta uz put saplitanja, komentara mnogo ružnih - rekla je Indi i dodala:

- Ja samo mogu da kažem da sam prošla pakao u tom odnosu, koji on nije video, to čarkanje ta neka primitivna rekla-kazala, telefoni, pozivi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike