"Nisam zaljubljena" Indi Aradinović je ponovo sama, otkrila zašto je odlučila da raskine sa dečkom

11.10.2021

08:52

0

Mesecima unazad intrigirala je javnost time što je skrivala dečka

"Nisam zaljubljena" Indi Aradinović je ponovo sama, otkrila zašto je odlučila da raskine sa dečkom
Indira Indi Aradinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Indira Aradinović Indi raskinula je nedavno vezu sa svojim dotadašnjim partnerom, te je rešila da otvori dušu i ispriča zašto je do okončanja njihove ljubavi došlo.

- Zaljubljena nisam, bila sam, to je prošlo. U tom momentu sam bila srećna, ali ako čovek nije srećan odnos automatski treba da se prekine. Žena može da bude srećna i sama, a kada nije srećna u odnosu treba da napusti vezu - kaže pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i otkriva da je njen bivši partner pokušao da manipuliše njom:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Teško je naći kvalitetnu osobu za provoditi vreme. Smeta im moj stav, to što znam šta hoću, šta neću. Poslednji partner je manipulisao mojim emocijama, samo sam izgubila vreme. Nema kompromisa u ljubavi, ili se desi ili se ne desi, ja sam sve dala. Nikada nisam opraštala prevaru, tačnije nisam ni bila prevarena da ja znam - zaključila je Indi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Indira je dugo bila u vezi, zbog koje je često bila van zemlje, a tek krajem juna ove godine ga je predstavila javnosti. No, očigledno stvari među njima nisu funkcionisale.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike