"Devojke neće da se udaju i rađaju, pa daj ove razvedene!" Goga Sekulić iskreno o udvaračima, pa se dotakla drugog deteta!

30.01.2024

11:39

0

Povezivali su je sa jednim sportistom

"Devojke neće da se udaju i rađaju, pa daj ove razvedene!" Goga Sekulić iskreno o udvaračima, pa se dotakla drugog deteta!
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goga Sekulić izjavila je da ima više udvarača otkako je rodila sina, a potom se i razvela od sportiste Uroša Domanovića.

- Da li verujete da sada kada sam postala majka, da mi se još više udvaraju? Dosta njih kažu da devojke neće da se udaju i rađaju, pa onda hajde ove razvedene, već su majke, možda one hoće - ispričala je Sekulićeva.

24sedam/Katarina Mihajlović
Goga Sekulić

 

U medijima se ranije navodilo kako je Goga u vezi sa poznatim sportistom nakon što joj je on iznenadio za rođendan. Pevačica je demantovala ove navode, ne želevši da otkrije o kome je reč.

- Stiglo je cveće za moj rođendan, i niko nije imao loše namere. Uveliko sam bila poznata, i svi su me jurili, a on se tek probijao, bio je mlađi. Kako je stiglo cveće, kreću naslovi po novinama na temu da li smo u šemi ili ne. Niti sam se družila, niti izlazila sa njim, ništa...ali ne bih dalje o tome - izjavila je Goga za Novu.

ATAImages/Antonio Ahel
Goga Sekulić

 

S obzirom na to da se razvela, priznala je da bi želela još jedno dete.

- Ja želim da ponovo rodim dete, ali to ne planiram. Ako se bude desilo, okej - rekla je Goga nedavno u emisiji "Magazin in".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike