Martina Vrbos na udaru hrvatskih medija zbog učešća na PZE: Iz inata ću svim srcem predstavljati svoju Srbiju (FOTO)

29.01.2024

18:31

0

Ne želi da naseda na provokacije

Martina Vrbos na udaru hrvatskih medija zbog učešća na PZE: Iz inata ću svim srcem predstavljati svoju Srbiju (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Martina Vrbos našla se na spisku pevača koji će se ove godine takmičiti na Pesmi za Evroviziju i boriti se da predstavljaju Srbiju na Evrosongu. S obzirom na to da je reč o pevačici hrvatske nacionalnosti, mnogima je bilo čudno da je odlučila da predstavlja Srbiju. 

Međutim, malo je poznato da je Martina već godinama srpska državljanka, te da ovde i živi, što je objasnila nakon napada pojedinih hrvatskih medija. 

"Kako to da Hrvatica želi da predstavlja Srbiju i kako to da Srbija dozvoljava Hrvate na nacionalnom takmičenju ovog tipa?" - glase neki od komentara. 

ATAImages/ A.A.
 

Pometnju su dodatno unele spekulacije da je njena pesma "Da me voliš" zapravo posvećena predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

Izrevoltirana Martina odlučila je da se oglasi povodom ovih zluradih komentara, te istakla da Srbiju oseća kao svoju zemlju, kao i da neće nasedati na provokacije ovakve vrste. 

- Ja jesam Hrvatica. Međutim, ja sam i državljanka Republike Srbije u kojoj živim sad već više od decenije. To je zemlja u kojoj su rođena moja deca. Da nije primitivne politizacije na svim nivoima, pa i na nivou muzike i zabave, gde ni slučajno ne bi smelo da je bude, nikada niko ne bi nikome postavio takvo pitanje, pa ni mediji meni. Naš predsednik Aleksandar Vučić svuda u svetu Srbiju predstavlja kao modernu državu svih njenih građana, a ja sam najbolji dokaz da to jeste tako! Iz inata ću pobediti i svim srcem predstavljati svoju Srbiju u Malmeu! Dosta je bilo!

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike