"Neka frka je izbila...": Stefan Karić otkrio sve o sukobu sa Mirkom Šijanom, nisu se videli preko tri godine

29.01.2024

15:42

0

Ostao mu je u lepom sećanju

"Neka frka je izbila...": Stefan Karić otkrio sve o sukobu sa Mirkom Šijanom, nisu se videli preko tri godine
Stefan Karić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Karić, pre učešća u rijalitijima, javnosti je bio poznat kao blizak prijatelj Mirka Šijana. Njihove društvene mreže bile su ispunjene zajedničkim fotografijama, najčešće iz noćnih provoda, te je moglo da se zaključi da su bili gotovo nerazdvojni. 

Međutim, odjednom ih više nisu viđali u zajedničkom društvu, te je počelo da se spekuliše da je došlo do svađe između dvojice drugova. 

- Bili smo nerazdvojni, bili smo zanimljivi ljudima, najviše smo vremena provodili kod njega na bazenu i u njegovoj kući na tim žurkama - priseća se Stefan.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

Ipak, on ističe da nije istina da su se posvađali, već da su im se životni putevi razišli. 

- Nismo se mi posvađali, taman posla, jednostavno su nam se putevi nekako razišli, ja sam otišao u "Zadrugu", on je postao otac i sad vodi neki mirniji, porodičan život, to je neki njegov izbor. Čuli smo se mi u međuvremenu i dogovarali da se vidimo, ali eto nekako se tako dogodilo da se nismo više ni videli, sigurno jedno tri godine, možda i više ima... Jednostavno, tako je život hteo da nas razdvoji. Meni je drago da je on živ i zdrav i da su mu deca dobro, on je verovatno u toj ulozi oca sada i dosta sazreo - rekao je on, pa dodao: 

- Neke frke su izbile između mene i njegovih kumova i onda tamo-vamo, da tako kažem, smo se razišli, ali uvek ćemo biti dobri, da me pozove sada naravno da bih doleteo gde god da je on. Tako i on za mene. Mi smo stvarno bili najbolji drugovi.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Inače, njihovo prijateljstvo započeto je tokom studentskih dana. 

- Počeli smo da se družimo na fakultetu, izbacili su nas zajedno s nekog kolokvijuma i od tog dana smo mi postali nerazdvojni. Stvarno je to neki period života koji ću zauvek pamtiti - zaključio je bivši zadrugar za Republika TV.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike