Pevačica godinama nije videla sina, prolazi kroz agoniju: Oduzeli su mi dete, trpela sam torturu! Njena ispovest će vas rasplakati

28.01.2024

19:30

0

Ona je otkrila kroz šta je sve prošla

Pevačica godinama nije videla sina, prolazi kroz agoniju: Oduzeli su mi dete, trpela sam torturu! Njena ispovest će vas rasplakati
Gaga Dolar i Jovana Jeremić - Copyright Printscreen RTV Pink

Pevačica Dragica Lezić Petrović, koja ima nadimak "Gaga Dolar", otvorila je dušu i otkrila kroz kakvu agoniju prilazi već godinama, otkako je njen bivši suprug, kako ona navodi, "oteo njihovog sina".

Kako je ispričala, sve je počelo 2019. godine, kada je njen bivši saznao da ona želi da se razvede od njega.

- Trudim se da budem dobro, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazim već dve godine i tri meseca bez ikakvog kontakta sa sinom, bez viđanja - rekla je ona, pa počela ispovest ispočetka:

Printscreen RTV Pink
Gaga Dolar

- Desilo se to da je 7. septembra 2019. godine suprug čuo da hoću da se razvedem, da više ne mogu da trpim psihičko i fizičko nasilje. I preko interneta sam tražila, preko snaje, koja je pravnica, da potraži pomoć naše države, ona je obavestila MUP i ambasadu.

Njen suprug je tada napravio nešto što ona nije mogla ni da sanja.

- U međuvremenu, on je seo u automobil, otišao u policiju i prijavio me da sam tukla dete. Policija stiže, mislila sam da je to pomoć koju sam ja tražila, ali nije bilo tako - ispričala je pevačica.

Kroz suze je pričala o svom sinu koji sada ima sedam godina, a kako je navela, poslednji put ga je videla kada je imao četiri.

Dragica je takođe otkrila da se još uvek nije razvela, jer je brakorazvodna parnica i dalje u toku.

- Svi smo državljani Srbije. Nikada nismo dobili vizu za tih sedam godina koliko smo u Austriji - navela je ona u jutarnjem programu na Pinku i dodala da joj je njegova sestra pretila i tražila od nje da ga ne prijavljuje.

Otkako je njen suprug prijavio da je ona tukla sina, dete su odveli od nje, a od tada traje procedura za starateljstvo, kako u Srbiji, tako i u Austriji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike