Šer organizovala otmicu rođenog sina: Unajmila četvoricu muškaraca koji su upali u hotel

28.09.2023

12:15

0

On je u to vreme pokušavao da se pomiri sa suprugom

Šer organizovala otmicu rođenog sina: Unajmila četvoricu muškaraca koji su upali u hotel
Šer - Copyright Profimedia

U svetskim medijima odjeknula je vest da je svetska zvezda Šer kidnapovala svog sina Elajdža Blua Almana iz hotelske sobe, u momentu kada je pokušavao da se pomiri sa suprugom na godišnjicu braka.

Daily Mail prenosi da je pevačica bila zabrinuta za zdravlje naslednika, a to tvrdi i njena snaja Meri Anđela King pred sudijom u Los Anđelesu. Ono što se još ističe, jeste da muzička zvezda godinama pokušava da izleči Elajdža od bolesti zavsinosti.

Inače, on je još 2021. godine podneo papire za razvod, ali se sa suprugom navodno pomirio u novembru 2022. U tom kratkom periodu od 12 dana, četvorica muškaraca su upala u njihovu hotelsku sobu u Njujorku i otela Elajdža.

Profimedia
Sin pevačice Šer

- Ne znam da li je moj muž dobro i gde se nalazi. Jako sam zabrinuta za njega - poručila je bivša snaja Šer u svojoj izjavi 4. decembra 2022. godine. Ona je tada dodala da je jedan od četvorice otmičara rekao da ih je unajmila - Šer.

- U avgustu 2022. rečeno mi je da ne smem da razgovaram sa Almanom jer je bio na lečenju, a adresu nisam znala. Rekli su mi i da nema pristup telefonu - otkrila je Meri Anđela.

Kuća u kojoj su živeli tokom braka, pripadala je Šer, pa je Meri morala da je napusti, saopštila je dalje.

- Uradila sam to i bila sam sigurna da ću dobijati alimentaciju na vreme i da ću moći da sebi obezbedim stan. Nije mi bilo dozvoljeno da uzmem sve svoje stvari iz našeg doma niti mi je data prilika da popišem našu imovinu - istakla je ona.

Profimedia
Šer

Sin slavne Šer ranije je pričao o zavisnosti od narkotika, sa čime se borio godinama. Nakon navodne otmice boravio je u Chateau Marmont pod budnim okom kućepazitelja kog je unajmila njegova majka. Ranije ovog meseca osoblje hotela našlo ga je onesvešćenog na pločniku, blizu ulaza. Policija ga je nekoliko dana kasnije odvela u rehabilitacioni centar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike