"Ne dam na dostojanstvo" Snežana Đurišić na finale došla sa unukom iz Amerike, pa otkrila dokle je stigao sudski proces afere "mito" (VIDEO)

24.06.2023

22:32

0

Nema nameru da se povuče

"Ne dam na dostojanstvo" Snežana Đurišić na finale došla sa unukom iz Amerike, pa otkrila dokle je stigao sudski proces afere "mito" (VIDEO)
Snežana Đurišić sa unukom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Večeras se 17 takmičara bori za pobedu u 16. sezoni talent-šou programa "Zvezde Granda", a dok su se finalisti predstavljali milionima gledalaca, mentori su davali izjave okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Snežana Đurišić se na velikom finalu pojavila sa ćerkom i unukom, koje su došle iz Amerike na odmor u Srbiju.

- Došla su mi deca iz Amerike, oni obično uvek budu tu kad je finale "Zvezda Granda". Meni ne treba podrška, ali njima treba - počela je Snežana.

- Ja ne znam šta je trema, jeste ovo posebno veče za nas, u odnosu na sve prethodne emisije, jer konačno ćemo dobiti pobednika. Mi koji smo tu znamo da su svi pevači koji se večeras takmiče dobiri, tako da je samo stvar glasanja ko će da osvoji prvu nagradu - počela je Snežana, pa dodala:

- Uspeh je doći do finala i to je nešto što bi trebalo da bude cilj, ostalo je stvar publike. To ne treba da demorališe takmičere, treba da rade. Niko ne može da garantuje nekome da će biti velika zvezda. Ako se dogodi to to je teže sačuvati nego doći do toga, mogu samo da im poželim da imaju strpljenja i budu vredni - rekla je pevačica.

Afera "mito"

24sedam/Danica Božović
Snežana Đurišić

Ovom prilikom osvrnula se i na kadidata iz Podgorice koji je usled ispadanja iz daljeg toka takmičenja optužio za mito, odnosno iznudu novca.

- Ja nisam neko ko se povlači jer sve što radim radim kako najbolje umem, nisam pomislila nijednog trenutka da se povučem. To je stavr borbe ljudi koji pripadaju tu gde pripadaju, mogu samo da kažem ostalima da ne rade to, jer to nije dobro. Ostalo je na sudu, ne smem da pričam o tome. Ovo je stvar koja mora da se istera do kraja. U pitanju je čast, dostojanstvo i obraz, a na to ne dam - rekal je Snežana.

- Psole finala ću da se odmorim jedno tri dana - poručila je Snežana, a u videu u nastavku teksta pogledajte šta je još imala da kaže pred proglašenje pobednika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike