Snežana Đurišić ide sa dečkom na zimovanje: Sve više pazim kako skijam! (VIDEO)

13.12.2023

13:04

0

Govorila je i o svojoj ćerki, ali i o unucima

Snežana Đurišić ide sa dečkom na zimovanje: Sve više pazim kako skijam! (VIDEO)
Snežana Đurišić - Copyright 24sedam

Snežana Đurišić organziiovala je promociju nove pesme pod nazivom "Moj genije", koju je radila pod palicom producentske kuće AS Ton Records, Aleksandra Ace Sofronijevića.

U pitanju je brža numera koju je Sneža opisala, a govorila je i o tome da li je neku pesmu prepustila drugoj koleginici.

 

 

- Meni se desilo da sam kazala: "Ova pesma će biti hit, ali nije za mene". Tako je i bilo, neću da govorim o imenima, ali to mi se desilo. Obrnuta situacija, da je meni pripala neka pesma koja je drugom namenjena, nije se tako nešto desilo. Smatram da ono što treba da se desi, desiće se, ako ne, nije ni trebalo da se odvije. Kad je reč o novoj pesmi, može da bude autobiografska, a i ne mora, to važi za svaku numeru - ispričala je Đurišićeva.

Pevačica se raduje zimovanju sa partnerom Vanjom Miloševićem. Nada se da će do zimske idile na planini doći početkom naredne godine.

 

- Volim da kažem ono: "Mi planiramo, a Bog se smeje". Obično se dogodi da krajem januara, početkom februara odemo na skijanje, negde... Iskreno se nadam da će i sada biti tako, videćemo - rekla je Sneža, koja voli da skija.

- Da, pa ja više od 30 godina skijam, baš to volim, ali sve sam pažljivija - zaključila je pevačica.

Snežanin unuk je nedavno proslavio punoletstvo, a mnoge kolege su došle tada na slavlje. Sve je organizovao Vanja, a šta je i o tome rekla Snežana, pogledajte u snimku u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike