Maja Marijana je ćerkama jedno zabranila: To smo raspravile dok su bile male!

26.01.2024

21:51

0

Naglasila je da svoj posao obožava

Maja Marijana je ćerkama jedno zabranila: To smo raspravile dok su bile male!
Maja Marijana - Copyright ATAImages/ A.A.

Maja Marijana ima dve ćerke, Anđelu i Milicu, i jako je ponosna na njih.

Pevačica je bila izričita kod jedne stvari, a to da se one ne bave muzikom, a objasnila je i razloge zbog kojih je tako savetovala naslednice.

- Ne, taman posla da idu mojim stopama, ni slučajno. To smo raspravile kad su bile male, ne želim da se bave poslom kojim se ja bavim, zato što smatram da biti pevačica na našim prostorima uopšte nije dobro. Za pevačice se uvek povezuju, neke i ne baš lepe reči - ispričala je Maja, koja je imala lepe reči za svoje koleginice.

ATAImages/ A.A.
Maja Marijana

- Stvarno ne bih volela da moja deca prolaze kroz to, ali smatram da su pevačice jedne od najboljih žena. Najhrabrijih, najborbenijih, osim toga što pevaju, putuju, rade stvarno kao rudari, one su izutetne majke i domaćice. Milion poslova obavljaju i onda me stvarno jako pogađaju ružni komentari o njima. Ne bih volela da se moje ćerke bave uopšte ni sa čim što ima veze sa estradom, ima mnogo drugih mirnijih poslova - istakla je Marijana.

ATAImages/ A.A.
Maja Marijana

 

"Kod mene je sve krenulo brzo"

Folkerka se prisetila početaka karijere, koji se vezuje za devedesete godine.

- Sećam se naravno, kao da je juče bilo .Čitav život nama prođe kao da je sve to juče bilo, kao da je juče taj moj kompozitor došao da me čuje, pa da mi odabere pesme. Sve je tako krenulo vrtoglavo i brzo, još se nisam snašla, a već sam držala koncerte po halama, i išla na takmičenja, na festivale, manifestacije. Mnogo toga sam imala, turneja silnih, i eto tako okreneš se i to prođe za čas. Najlepše na svetu je nešto što čovek može sebi da priušti, a to je da radi posao koji voli, a onda nema potrerbu da bude pun besa. Sve mi je bajno i sjajno, jer volim svoj posao, kao i publiku koja dolazi, prijatelje, kolege, ćerke volim najviše na svetu i sve je divno - zaključila je pevačica za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike