Blejk i Rajan proslavili 10 godina veze u omiljenom restoranu: Da nije bilo tog mesta, ne bismo bili zajedno

05.08.2021

14:46 >> 13:59

0

Autor: Marija Mitić

Poznati holivudski par obeležio je jubilej nešto ranije

Blejk i Rajan proslavili 10 godina veze u omiljenom restoranu: Da nije bilo tog mesta, ne bismo bili zajedno
Copyright Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Bljek Lajvli i Rajan Rejnolds proslavili su deset godina zabavljanja u restoranu “O Ya” u Njujorku u kom se dogodio njihov prvi romantični sastanak.

Rejon je o obeležavanju godišnjice govorio u emisiji “Good Morning America” gde je rekao da su proslavili jubilej nešto ranije.

– Još nismo stigli do tačno 10 godina, ali smo zaokružili, što možemo da uradimo jer u holivudskim godinama to iznosi 180 godina – rekao je Rajan u šali.

– Da nije bilo tog mesta, ne bismo bili zajedno, ne šalim se. Nema restorana koji nam više znači – napisala je Lajvlijeva na Instagramu kada je podelila fotografiju s pomenute večere.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Glumac je inače nedavno govorio detaljno o njihovom upoznavanju, a mnoge pojedinosti sa početka njihove veze su mnogima bile zanimljive.

– Upoznao sam Blejk tokom snimanja filma “Green Lantern” – rekao je Rajan u podkastu “SmartLess”.

– Bili smo prijatelji i kolege i otprilike godinu i po kasnije išli smo na dvostruki “dejt”, ali smo tada bili s različitim ljudima – rekao je Rejnolds.

Glumac je istakao zatim da su se njih dvoje uvek pre snimanja družili i nekako održavali kontakt, ali da je sve bilo “ležerno”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

– Sledeće što znam je to da je ona morala ići u Boston, a morao sam i ja – rekao je Rajan.

– Pa ići ćemo zajedno. Ušli smo u voz i vozili smo se zajedno. Sve vreme sam je molio da spava sa mnom – kazao je glumac u svom stilu.

Podsetimo, poznati holivudski par upoznao se 2010. godine, a u vezu su uplovili naredne godine. Njihovu ljubav krunisali su brakom 2012. dok su 2014. godine dobili ćerku Džejms, a 2016. naslednicu Ines. 2019. postali su bogatiji za još jednog člana porodice – ćerkicu Beti.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike