Selma Bajrami se usudila da udari i na Novaka Đokovića! Još jedan sraman potez nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju!

23.01.2024

12:10

3

Nastavlja da provocira svakodnevno

Selma Bajrami se usudila da udari i na Novaka Đokovića! Još jedan sraman potez nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju!
Novak Đoković i Selma Bajrami - Copyright Profimedi/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Selma Bajrami nema drugog izbora osim da nastavi da provocira, nakon skandala kada je pokazivala dvoglavog orla, pa je čak našla za shodno da pomene, ni manje ni više, Novaka Đokovića.

Na Instagamu je objavila reči svog fana, koje očigledno podržava, iako joj to samo odmaže u novonastaloj situaciji nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju prethodnog dana. Ona je podelila objavu u kojoj piše:

Foto: Printscreen/Youtube/FACE HD TV
Selma Bajrami

 

- Novak Đoković sedi i smeje se sa Ritom Orom (glasnogovornicom i zagovornicom Velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š***** ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju - stoji u njenoj skandaloznoj objavi. 

To je samo jedan u nizu Selminih pokušaja da isprovocira, s obzirom na to da je juče zadržana na beogradskom aerodromu i vraćena u Sarajevo. Ubrzo je postavila navodni snimak sa beogradskih ulica, ali je nepoznato kada je taj snimak nastao.

Instagram printscreen/selmabajrami.star
Objava Selme Bajrami

 

Podsetimo, Bajrami je pevala pesmu "Valle Kosovare", a tokom nastupa je pokazala dvoglavog orla, a ceo snimak je isplivao na mrežama. I tada je pokušala da se "opere" tvrdeći da joj Ognjen Amidžić smešta aferu, jer je prethodno gostovala kod njega u emisiji.

- Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gde pevam albansku pesmu pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratioca/fanova zna, moji su koreni s Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži "Odakle si sele" npr, rado ću otpevati. Muzika pobeđuje svako zlo, a ja sam uvek bila pevačica koja peva za sve narode! I za Bošnjake, i za Srbe, i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi, a ja vam šaljem ljubav - napisala je Selma Bajrami.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike