Navodni progonitelj Tejlor Svift nedeljama planirao kako da se domogne pevačicinog stana? Novi detalji drame u Njujorku! (FOTO)

22.01.2024

07:45

0

Viđen je i kako spava na stepenicama njene zgrade

Navodni progonitelj Tejlor Svift nedeljama planirao kako da se domogne pevačicinog stana? Novi detalji drame u Njujorku! (FOTO)
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Izvesni mladić završio je u lisicama pošto je, navodno, pokušao da provali u stan Tejlor Svift u Njujorku, u susedstvu Trajbeka. Nadležni su brzo reagovali kada im je javljeno gde se „sumnjiv čovek" nalazi i šta, naizgled, pokušava da uradi. Kada su stigli, bili su obavešteni i kako je osoba sama pokušala da otvori vrata zgrade. 

Iako je zbog svog poteza uhapšen početkom ovog vikenda, međutim, još nije i potvrđeno od strane policije da je baš to bio njegov plan. Ipak, nekoliko izvora ispričalo je za tamošnje medije kako im je već postao i poznat jer se nedeljama „šunjao okolo ne bi li se nekako domogao stana Tejlor".

- Prvo sam ga video oko 13 sati, ne znam sad da li je zvonio, kucao na vrata... - istakao je očevidac, piše „Page six", dodajući kako se muškarac i drugim danima šetao po kraju, posebno oko zgrade u kojoj Sviftova ima nekretninu. 

- Ma, ima mesec dana kako ga viđam - šokirao je drugi izvor za iste medije, pa kazao i kako je mladić umeo da spava na stepenicama, puši cigaretu za cigaretom i baca pikavce za sobom, viče okolo... Zbog čega je mnogima bilo baš neprijatno. 

- Malo pred Božić, moj muž ga je pitao šta traži tu, a on mu je odgovorio kako čeka da vidi Tejlor. U jednom trenutku je počeo sa sobom da nosi i cveće za nju - nadovezala se izvesna gospođa. 

Policija je, navodi se dalje, nekoliko puta bila pozvana, ali dok nije pokušao da provali unutra - komšije nisu baš imale sreće s tim. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike