Sećate li se Bore iz serije "Neki novi klinci"? Napustio je glumu, počeo da se bavi plesom, a ovako danas izgleda

19.01.2024

08:30

0

Čak i posle 20 godina ga mnogi prepoznaju

Sećate li se Bore iz serije "Neki novi klinci"? Napustio je glumu, počeo da se bavi plesom, a ovako danas izgleda
Đorđe Mandić kao Bora u seriji Neki novi klinci - Copyright Youtube screenshot/ Domace serije - filmovi / RTS

Serija "Neki novi klinci" je pre više od 20 godina potpuno zaludela tinejdžere u Srbiji, a mnogi od glumaca koji su tada igrali učenike razreda VIII3 su privukli veliku pažnju. 

Jedan od njih je bio i Đorđe Mandić, koji je tumačio lik Bore. On se doselio iz Amerike, gde je video Dženifer Lopez. Kao novom đaku, trebalo mu je vremena da se uklopi sa ostalima učenicima iz razreda, a prvi sa kojima je našao zajednički jezik bili su Fića i Džoni. 

Prva sezona ove serije imala je 14 epizoda i novogodišnji specijal, a mnogi su se radovali nastavku, koji je bio planiran. Nažalost, nakon smrti kreatorke serije, Spomenke Kovač, to se nije desilo. 

Nakon toga, mnogi od glumaca koji su igrali đake nisu nastavili da se bave glumom, a to je slučaj i sa Đorđem. U vreme kada je igrao u ovom projektu, on je imao 16 godina, a potom je, prema informacijama dostupnim na internetu, diplomirao na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. 

Danas je licencirani trener i sudija, što radi već preko 14 godina. Zaposlen je u jednoj plesnoj školi, a i sam je višestruki državni prvak i nosilac medalja sa međunarodnih takmičenja.

U javnosti se ne eksponira, ali su ga na TikTok profilu škole mnogi prepoznali.

 

 

"Jao, Bora, novi učenik", "Bora iz Neki novi klinci? Čoveče!", "Bora, savršen je", "Je l' trener Bora iz Nekih novih klinaca?", "A vidim poznat mi je, najlepši dečko u razredu" - bili su samo neki od komentara iz videa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike