„Pričao mi je nebuloze, baljezgao..." Bivša zvezda „Granda" tvrdi da ga je Đorđe David u takmičenju baš nagazio: Još ne znam zašto!

15.01.2024

21:10

0

Jedan komentar Jelene Karleuše, s druge strane, nosi u značajno lepšem sećanju

„Pričao mi je nebuloze, baljezgao..." Bivša zvezda „Granda" tvrdi da ga je Đorđe David u takmičenju baš nagazio: Još ne znam zašto!
Antonio Krištofić - Copyright Instagram screenshot / antoniokristoficofficial

Antonio Krištofić, nekadašnji takmičar i finalista „Zvezda Granda", prisetio se učešća u ovom talent-šouu gostujući u jednoj emisiji, pa ispričao kako gotovo sve komentare žirija pamti.

Pored onih lepih, kojih se uvek rado seća, ima i nekih za koje kaže da mu ni dan-danas nisu jasni.

- Bio sam u poslednjoj sezoni bez mentora. Stvarno nije bilo komentara koje bih zaboravio, recimo da je baš bilo „hejt" komentara na moj račun - počeo je on u „Pulsu Srbije", pa dodao:

 

 

- Znam da me je u „lajv" emisiji u poslednjem superfinalu Đorđe David baš „nagazio". Dan-danas mi nije jasno zašto. Baljezgao je i pričao nebuloze o tome kako treba pevati...

Potom, otkrio je čija mu je reč i ostala posebno draga.

- Recimo divne komentare sam dobijao od Jelene Karleuše, Ane Bekute i Marije Šerifović. Ono što je meni ostalo urezano je komentar Jelene da joj je drago, a u tom trenutku je bio samo jedan ili dva hrvatska takmičara, što dolazimo i što se takmičimo - objasnio je on.

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike