Bivša zvezda „Granda" se po Instagramu skidao, pa naglo presekao! Zakopčao se do grla i pravac na scenu (FOTO/VIDEO)

12.12.2023

21:15

0

Za manje od dana izazvao je burne reakcije u komšiluku

Bivša zvezda „Granda" se po Instagramu skidao, pa naglo presekao! Zakopčao se do grla i pravac na scenu (FOTO/VIDEO)
Antonio Krištofić - Copyright Instagram screenshot / antoniokristoficofficial

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda" iz Opatije Antonio Krištofić se nakon uspešnih učešća i u regionalnim muzičkim takmičenjima povukao sa scene. Na društvenoj mreži Instagram, međutim, nastavio je da privlači ogromnu pažnju raznim izazovnim prizorima, prema rečima njegove publike, samo da bi sada - taj niz naglo presekao, a za to je imao i dobar razlog.

 

 

Naime, Antonio je snimio pesmu i tako se vratio muzičkoj sceni, piše dalje „Informer", a za spot za istu prerušio se u igrača NFL lige. Na njegovom novom projektu, inače, radio je producent Milice Pavlović, Vladimir Uzelac, a on je potom izazvao i vrlo burne reakcije u Hrvatskoj za svega 12 sati.

- Pesma „Javi mami“ je brza klupska pesma provokativnog karaktera. Opisuje odnos jednog upornog, ali sasvim jednostavnog dečka i jedne komplikovane i razmažene devojke s kojom ne znaš na čemu si iz dana u dan - počeo je da objašnjava Krištofić.

Tu se međutim nije i zaustavljao.

 

 

- Možemo reći i da je autobiografska. Pesmu smo radili od samog početka gradeći celu priču na temelju mojih priča i mog karaktera. Od zvuka, teksta i vizualnog trenutka. Iza teksta, muzike i aranžmana stoji Vladimir Uzelac koji iza sebe ima velike hitove u celoj regiji - istakao je Antonio, jedan od svakako traženijih pevača i na tamošnjim veseljima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike