Lepa Brena se kroz suze prisetila pokojnog kolege: Hteli smo da spava u našoj kući, a ne po hotelima

15.01.2024

20:11

0

Njihova uspomena nasmejala je mnoge

Lepa Brena se kroz suze prisetila pokojnog kolege: Hteli smo da spava u našoj kući, a ne po hotelima
Brena, Boba Živojinović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Lepa Brena nedavno je u jednom intervjuu govorila o predstojećim koncertima u Sarajevu, a kako je reč o gradu sa mnogo poznatih umetnika, pevačica se prisetila nekih od njih. 

Tako je sa gledaocima podelila anegdotu sa pokojnim Kemalom Montenom, koji je svojevremeno bio gost u kući Živojinovića.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Boba i ja nismo hteli da on spava po hotelima, nego da spava kod nas kući. On ustaje jako rano. Mi ustajemo oko sedam-osam da ispratimo decu u školu, a on ustane opet ranije. I moja kafa je stajala gore, jer smo je držali na toj najvišoj polici. I ja jedno jutro ustanem, vidim on sedi, puši i skoro je zaspao u dnevnom boravku. Ja kažem: "Pa, Kemice, gde ti je kafa?". A on će: "Pa što si je stavila gore. Nemam stolicu da se popnem gore, ne mogu da uzmem kafu" - ispričala je Lepa Brena u emisiji “Konačno petak” na BHRT-u kroz suze. 

Podsetimo, ove godine će se navršiti devet godina od smrti Montena, koji je preminuo u Zagrebu od posledica transplantacije bubrega. Iza njega su ostale brojne vanvremenske pesme poput "Sarajevo, ljubavi moja", "Nekako s proljeća", "Nije htjela", "Vratio sam se živote"... 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike