Ceca sa celom porodicom na opelu povodom godišnjice smrti Arkana: Došla i Bogdana, Veljko se ne odvaja od nje (FOTO/VIDEO)

15.01.2024

11:00

0

Anastasija je došla sinoć iz Španije

Ceca sa celom porodicom na opelu povodom godišnjice smrti Arkana: Došla i Bogdana, Veljko se ne odvaja od nje (FOTO/VIDEO)
Veljko, Ceca, Anastasija, Bogdana i Lidija na pomenu Arkanu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Željko Ražnatović Arkan ubijen je na današnji dan pre 24 godine, a pomenu na Novom groblju prisustvovala je Ceca Ražnatović sa decom i sestrom Lidijom.

Najpre su na groblje stigli Bogdana i Veljko Ražnatović oko 10.30, a onda i Anastasija koja je sinoć doletela iz Španije kako bi prisustvovala očevom parastosu.

Kao i svake godine, Ražnatovićeva porodica i prijatelji dođu na pomen 15. januara, te upale sveću, donesu cveće, a sveštenici očitaju molitvu. 

Ceca i Anastasija su donele bele ruže i divlje orhideje, a zatim se pozdravile sa okupljenima dok su čekale da počne opelo.

Podsetimo, 15. januara malo posle 17 časova, Arkan, Milenko Mandić i Dragan Garić su likvidirani u hotelu Interkontinental. Pevačica je za to vreme bila u šopingu sa sestrom, te pokušavala da spase život suprugu.

Počinioci zločina su otkriveni i osuđeni, ali nalogodavac je zvanično do danas ostao nepoznat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike