Ljuba Perućica prvi nastup imao u zabačenoj kafani: Tamo ne bih pustio ni kera!

14.01.2024

11:59

0

Otkrio je i da li je nekada radio kancelarijski posao

Ljuba Perućica prvi nastup imao u zabačenoj kafani: Tamo ne bih pustio ni kera!
Ljuba Perućica - Copyright A.A./ATAImages

Ljubomir Ljuba Perućica iskreno govori o karijeri i snalaženju na estradi, pa je tako otkrio i kako je počeo da se bavi muzikom, ali i gde. Još u tinejdžerskom periodu je zakoračio kroz estradni put, tokom kojeg je stekao iskustva, te zaradio i bakšiše.

- Javila mi se želja da nastupam kad sam imao 17 godina, moja prva svirka je bila sa Filipom Bulatovićem, koji danas peva sa Borkom Radivojevićem, to je njegov pevač u orkestru. Ja sam imao klavijaturu, on je imao ozvučenje, a nismo imali dozvolu, pa smo autobusom išli - započeo je Ljuba.

Antonio Ahel/ATAImages
Ljuba Perućica

 

- Prva svirka mi je bila na autobuskoj stanici u nekoj kafani gde ja danas kera ne bih pustio. Za svoj osamnaesti rođendan sam zamolio sve goste da mi donesu kovertu, koliko ko može, hteo sam da kupim ozvučenje. Sećam se da mi je tata rekao: "Mani se gluposti, uči ti školu", meni je tada proradio inat, taj dan je bio Sveti Nikola i ja mu kažem ‘zapamtiću ovo, sam ću da kupim’. I ja zamolim sve da mi za rođendan donesu kovertu i uspeo sam da kupim neke kineske kutije, mala mikseta i tako krenem - dodao je pevač, koji je otkrio da li je radio posao u kancelariji sa radnim vremenom od osam sati.

- Nisam nikada radio u nekoj firmi - kaže Perućica u emisiji "Ispovest".

ATAImages/ Antonio Ahel
Ljuba Perućica, Katarina Kolozeus

 

Podsetimo, privatni život pevača je pod lupom medija. Oženjen je bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus, koja mu je nedavno podarila i sina Alekseja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike