Dačićevoj snaji nudili zlatne satove, a ruke su joj pune bakšiša: Harmonikaš se popeo na sto, u igri je bar 5.000 evra (VIDEO)

14.01.2024

11:29

0

Za 24sedam je nedavno govorila o situaciji sa romskog veselja

Dačićevoj snaji nudili zlatne satove, a ruke su joj pune bakšiša: Harmonikaš se popeo na sto, u igri je bar 5.000 evra (VIDEO)
Milica Jokić - Copyright A.A./ATAImages

Milica Jokić zarađuje dobro na nastupima već izvesno vreme, a bakšiš ne izostaje. Najnoviji snimak na Instagramu to i potvrđuje, a na istom se vidi i harmonikaš Borko Radivojević.

 

 

Dok je pevačica pevala, jedva je držala mikrofon od velike svote novca koji je dobila, a harmonikaš se popeo na sto. Takođe, može se primetiti i da su mu tri novčanice bile zalepljene na čelo tom prilkom.

- Veselje gde se za dva minuta dobija 5.000 evra bakšiša - piše na snimku, koji su i Borko i Milica objavili na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Milica Jokić je nedavno za 24sedam govorila o svom nastupu kada je na ruci imala skupocene satove. Kako nam je rekla, nije želela ni jedan sat da zadrži za sebe iako su joj nudili.

Printscreen/Tiktok/bozic.uros
Milica Jokić

 

- Uglavnom su svi nastupi plaćeni fiksno kao i svim mojim kolegama, dakle određena cena i to je to. Što se tiče bakšiša, ima ih, a pošto kruži internetom snimak kako su mi poklanjali satove na romskom veselju, eto mogu da kažem da su me do kraja veselja molili da uzmem bilo koji sat koji želim. Nisam želela jer smatram da je sat privatno vlasništvo, tako da nije bilo potrebe za time - ispičala nam je Milica, koja je buduća snaja političara Ivice Dačića, s obzirom da je u vezi sa njegovim sinom Lukom.

A.A./ATAImages
Milica Jokić, Luka Dačić

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike