Đina Džinović ispozirala u kupaćem i u ozbiljnom luksuzu! Ćerka kreatorke i pevača raspametila kadrovima s Maldiva (FOTO)

12.01.2024

10:15

0

Baškari se za sve pare

Đina Džinović ispozirala u kupaćem i u ozbiljnom luksuzu! Ćerka kreatorke i pevača raspametila kadrovima s Maldiva (FOTO)
Đina Džinović - Copyright Printscreen TikTok / djinadzinovic

Ćerka Meline i Harisa Džinovića, Đina Džinović, otputovala je na Maldive i sada uživa u svemu što ova ostrvska država pruža.

Vreme, sudeći po njenim objavama, uglavnom provodi po plažama i uz voće. Fotografijama u kupaćem kostimu, s druge strane, nikoga nije ostavila ravnodušnim, a i one vas čekaju u galeriji koja sledi.

Iz luksuznog odmarališta, takođe, ima izlaz na bazen, tako da - ukoliko joj postane dosta vrele plaže, lako može da uživa i u nešto privatnijoj režiji.

Podsetimo, govoreći nedavno o naslednici i njenom stilu, Melina je istakla kako je uopšte ne savetuje, već da je ona u potpunosti svoja.

- Apsolutno se razlikujemo. Nije moja kopija, ima svoj put i svoj stil. Da li se to meni sviđa ili ne, zaista nije ni pitanje. Neko od 19 godina ne treba da bude savetovan od strane nekoga od 40 i nešto godina - kazala je okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike