Skandal u Sarajevu zbog nastupa Tonija Cetinskog: "Sa vama ne želim da delim ni vazduh"

09.01.2024

12:28

1

Građani besni što se pored brojnih njihovih izvođača zove neko "sa strane"

Skandal u Sarajevu zbog nastupa Tonija Cetinskog: "Sa vama ne želim da delim ni vazduh"
Toni Cetinski - Copyright ATAImages/ A.A.

Uskoro će se navršiti 40 godina od Zimskih olimpijskih igara održanih u Sarajevu 1984. godine. Povodom toga juče je održana pres konferencija na kojoj je predstavljeno kako će izgledati manifestacija obeležavanja ovog sportskog dešavanja, te je saopšteno da će pevati Toni Cetinski. 

ATAImages / Milan Maričić
 

Međutim, izbor muzičara se pojedincima nije dopao, te su usledili brojni negativni komentari, a među prvima je svoj sud dao pijanista Vlada Podany.

- Odvratno! 40 godina od Olimpijade, a vi dovlačite nekoga ko nije iz Sarajeva, Bosne i Hercegovine… Toni je super, vrhunski izvođač, ali što volite da se uvlačite svima van granica naše zemlje… sram da vas bude… "Ugasili" ste nam umetnike, kulturu, sreću i uvozite je da bi opravdali vaše uloge u tome… Zato napuštam Sarajevo i BiH… S "vama" ne želim da delim ni vazduh - napisao je Podany.

Profimedia
 

Zatim se oglasila i influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković i dala sličan komentar.

- Baš me zanima da li bi iko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo dešavanje pozvao pevača koji nije iz njihove zemlje… evo odgovoriću vam - nikada! Pored toliko mladih perspektivnih pevača iz BiH i živih legendi, ti zoveš nekoga sa strane za obeležavanje 40 godina ZOI-a? Šta je s glavom? No comment - napisala je Hana.

S druge strane, hrvatski muzičar se ovim povodom još nije oglašavao. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike