Pilerovi su nekad svirali na ulici, pa im nagrada od 100.000 evra promenila život iz korena: Evo gde su sada i šta rade! (FOTO)

09.01.2024

09:25

0

Onda se sve značajno promenilo

Pilerovi su nekad svirali na ulici, pa im nagrada od 100.000 evra promenila život iz korena: Evo gde su sada i šta rade! (FOTO)
Danijel i Darko Piler - Copyright Instagram screenshot / danijelpiller

Sandra, Darko i Danijel, poznatiji kao Pilerovi, svojevremeno su svirali na ulici, u Knez Mihailovoj. Još onda, pobrali su brojne simpatije naroda.

Međutim, to se i te kako promenilo posle učešća u šouu „Ja imam talenat". Nagrada koju su osvojili 2010. godine u iznosu od 100.000 evra omogućila im je da otputuju u Austriju, tačnije Beč, te promene mnogo šta u svojim životima.

„Pao" plac od 200.000!

- Nedavno smo kupili plac na kojem planiramo da gradimo kuću od 560 kvadrata. Nalazi se na relaciji od 15 kilometara od samog centra Beča i ima sedam ari. Već je gotov plan našeg novog doma, čekamo samo odobrenje za gradnju. Samo za plac smo okvirno iskeširali oko 200.000 evra. Želja nam je da pod istim krovom ostanemo Danijel i ja s roditeljima i našim porodicama - kazao je jednom prilikom za domaće medije Darko, koji se kao i njegov brat ostvario i u ulozi roditelja.

 

 

- Ono što javnost ne zna je da smo Danijel i ja postali roditelji. Danijel sa suprugom Snežanom ima dve ćerkice, Sanelu i Nadu, moja mama se zove Nada, pa vam je jasno kako je devojčica dobila ime, rodila se baš na dan bakinog rođendana. Što se mene tiče, sa suprugom Tamarom imam sina Arhangela, koji je ime dobio po našoj slavi, Arhangelu Mihajlu i, očekujemo jednu devojčicu koja bi uskoro trebalo da dođe na svet. Sinu smo baš nedavno proslavili prvi rođendan. Zapravo, ove lepe vesti nismo krili, samo nismo želeli da eksponiramo privatan život, pogotovo decu - istakao je, pa dodao:

- Brat i ja smo posvećeni porodici u svakom smislu te reči. Što se dečice tiče, ja ovde stajem, želja mi je bila da imam sina i ćerku i to mi se i ostvarilo. Brat će morati da poradi do sina.

Kako je tada još istakao, većinu slobodnog vremena provodio je vežbajući violinu, a zahvaljujući velikom trudu postali su i trostruki prvaci sveta u kamernoj muzici.

- U Austriju smo se preselili 2011. godine, brat i ja smo završili muzički konzervatorijum, sada smo zaposleni kao solisti u vojnom orkestru. Sviramo solo koncerte uz Austrijski orkestar, zaista puno vežbamo, trudimo se i radimo, idemo na takmičenja. Što se toga tiče, isto je ovde kao što je bilo i u Beogradu, disciplinovani smo, muzika nam je jako bitna - objasnio je, a nostalgija za Srbijom svakako je prisutna kod Pilerovih, pa prestonicu često i obiđu.

 

 

- Volim da slušam našu narodnu muziku, Srbija mi nedostaje i kad god obaveze dozvole dođem do Beograda s porodicom - zaključio je Darko.

U takmičenju, podsetimo, bilo ih je troje - sa Darkom i Danijelom takmičila se i njihova sestra Sandra, ali je ona u jednom trenutku ipak odustala od violine koju je svirala i posvetila se ulepšavanju žena.

- Sestra nije s nama u domu, ona živi u drugom stanu i bavi se ženskim stvarima, šminkom. Ona je zasad odustala od violine - kazao je onda on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike