Glumila je Kevinovu sestru u filmu "Sam u kući", a danas ima 58 godina: Iz jednog razloga ovo ostvarenje nikada nije pogledala do kraja!

08.01.2024

23:30

0

Bila joj je ovo prva filmska uloga

Glumila je Kevinovu sestru u filmu "Sam u kući", a danas ima 58 godina: Iz jednog razloga ovo ostvarenje nikada nije pogledala do kraja!
Copyright Profimedia

Omiljeni božićni film, "Sam u kući", iznedrio je brojna nova filmska lica, a osim malog Kevina Mekalistera, publika dobro pamti i njegovu mnogobrojnu porodicu

Najstarije dete skladne porodice, ćerku Heder glumila je Kristin Minter, kojoj je ovo bila prva filmska uloga. Međutim, kako je nedavno priznala, film je odgledala samo jednom i to zato što nije bila zadovoljna svojom glumom.

 

 

- Gledali smo filmove u mojoj sobi i jeli picu. Imala sam ulogu u TV emisiji ‘The Outsiders’ i sećam se da sam sve pozvala u svoju sobu i nikada se još nisam videla na TV-u ili tako nešto, u trenutku kad sam se videla, bilo mi je baš loše i otkazala sam dalje gledanje filma - rekla je ona za Daily Mail.

 

 

- Zapravo sam samo jednom pogledala ‘Sam u kući’, a ne bih čak ni rekla da sam ga pogledala do kraja. Jednom, na projekciji. Sećam se da sam otišla da pogledam ‘Goodfellas’, koji je izašao neposredno pre ‘Sam u kući' - dodala je Kristin.

Glumica danas ima 58 godina, a u međuvremenu se pojavila u brojnim projektima, poput „Savage“, „7th Secret“, „Flashfie“, „Passed Away“, „Diamond Men“ i druga.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike