„Tad ja nisam bila ja!" Sanja Marinković nikad otvorenije o krahu braka: Evo kad je u stvari shvatila da je kraj!

09.01.2024

00:10

0

Za Aleksandra Uhrina bila je udata čitavu deceniju

„Tad ja nisam bila ja!" Sanja Marinković nikad otvorenije o krahu braka: Evo kad je u stvari shvatila da je kraj!
Sanja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Marinković provela je deceniju u braku s Aleksandrom Uhrinom. Par je osnovao i porodicu - dobili su sina Strahinju kog sada, posle razvoda, podižu udruženim snagama. 

Gostujući u jednoj emisiji, voditeljka se osvrnula na krah koji je njihova ljubav doživla, pa ispričala kada je u stvari shvatila da je kraj, te da joj tada nimalo nije bilo lako. Tek vremenom i pošto je „sve oko sebe namirila", javnost je saznala šta je posredi. 

„Većini žena se upravo to desi!"

 

 

- Moguće je da je jedan od razloga što sam se rastala bio trenutak kad sam shvatila da ja nisam ja. Pokušavala sam da ugodim svima osim sebi, većina žena se zbog toga u jednom trenutku rastane. Kada je reč o ljubavi, naravno, ja sam uvek za to da se rastanemo pre nego što počnemo da se mrzimo, ne da se ne volimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima, to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo – pričala je u „Zvezde Granda - Specijalu", pa dodala kako se tek posle razvoda oslobodila kada su objave na društvenim mrežama, primera radi, u pitanju. 

„Nije mu prijalo..."

 

 

- Bilo je trenutaka koji se tada mom suprugu, ne da mu nisu dopadali, ali moguće da mu nije prijalo. Onda da bih ugodila svima, nisam ugađala sebi. Rastala sam se emotivno pre nego što je to javnost saznala. Tek kad sam sve namirila, da su svi sa tim osećajem zadovoljni u porodici i familiji, onda sam odlučila da javno progovorim. Imala sam period od par godina gde sam morala sa svima da popričam - naglasila je ona. 

Upitana da li je danas svesna toga šta hoće, a šta ne, te da li pristaje na kalkulacije, bila je odsečna. 

- Ne, ja još učim – odgovorila je Marinkovićeva, na šta se duga gošća, pevačica Goca Tržan se nadovezala i zaključila priču rečima:

- Svaka pametna žena uči do kraja života.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike