"Razmišljala sam da me neko nije uvračao": Sanja Marinković nikako ne može da nađe dečka

24.12.2023

11:00

0

Na putovanja ide sa drugaricama

"Razmišljala sam da me neko nije uvračao": Sanja Marinković nikako ne može da nađe dečka
Sanja Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Sanja Marinković nakon razvoda, emotivne partnere nije predstavljala u javnosti, a sada se osvrnula na svoj emotivni život. Kako je rekla, trenutno nema partnera, odnosno na česta putovanja uglavnom odlazi sa drugaricama. 

- Ljude to zanima, verovatno zato što se ja stalno šalim na svoj račun u svojoj emisiji. Stalno pričam niko me neće. A onda gde god putujem svi nagađaju s kim sam otputovala, da li je moguće da stalno idem sa drugaricama, a nema Strahinje, mog sina, na fotografijama. Strahinje nema na slikama, jer ne voli da se slika, ali tu je. A dečka nemam - rekla je Sanja .

ATAImages/Antonio Ahel
 

Voditeljka nije sigurna šta je pravi razlog njenog samovanja.

- Nema, stvarno nema. A šta je tu problem sa tim? Ja bih volela da mi vi kažete. Ne znam, ja stvarno ne znam gde je problem. Ja često tako sedim kao sa vama sada i pričam sa svojim drugaricama i uvek kažem: "Bože ljudi šta je problem, pa ja ne mogu nikoga da nađem". Razmišljala sam da me neko nije uvračao, tako smo se šalili - rekla je Sanja za Kurir

Podsetimo, iz prethodnog braka ima sina Strahinju, ali se on retko pojavljuje sa majkom jer nije ljubitelj eksponiranja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike