„Lakše ćerkama kupim poklon, nego Relji!" Ovako prolaze praznici u Nikolijinom porodičnom domu: Mnogo je komplikovan!

08.01.2024

15:19

0

Za sebe, pak, tvrdi da i nije posebno zahtevna kada su darovi u pitanju

„Lakše ćerkama kupim poklon, nego Relji!" Ovako prolaze praznici u Nikolijinom porodičnom domu: Mnogo je komplikovan!
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović otvorila je dušu pa ispričala koliko joj je lakše da kupi poklone za praznike ćerkama Rei i Hani, nego izabraniku Relji Popoviću. On je, prema njenim rečima, prilično komplikovan po pitanju darova, pa ona često ume i da omane. 

- Spremamo uvek poklone, pisale su ćerkice pisma Deda Mrazu. Kada je Relja u pitanju, to mi je bolna tačka i tema. Jako je komplikovan za poklone, često i omanem. Jako mi teško pada kupovina njegovog poklona - iskrena je bila u razgovoru s jednim medijima ona, koja za sebe kaže da i nije posebno zahtevna. 

Ipak, Popović svakako ume na njen poklon i mnogo da potroši. 

„Zna da me iznenadi!"

Nikolija Jovanović i Relja Popović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Verujem da sam lagana, nisam razmišljala o tome, ali obraduju me. Relja ne kupuje na sitno, on kad kupi, on kupi da ne mora narednih deset godina. Ne dajem signal, on zna da napravi iznenađenje - kaže pevačica, koja za praznike posebno uživa u porodičnom okruženju. 

„Vrativši film" i na početak karijere ovom prilikom, Nikolija naglašava kako sujetu kolega nije osetila, kao što jesu pojedinci. 

- Svi su bili blagonakloni i kolegijalni prema meni. Imala sam jednu promociju od tri albuma i svi su se odazvali i znam koliko znači da se odazovete na promociju albuma - objasnila je, a kako su izvesni njen duet s Anom Nikolić takođe okarakterisali kao neku vrstu pomoći, Jovanovićeva je izjavila:

Ana Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne bih to nazvala pomoć; možemo da gledamo da sam ja pomogla tom projektu, da bude svetski i možda ne bi to bilo to. Mislim da je to jedno zajedničko dobro delo za našu muziku. 

Album, s druge strane, „vidi" u martu ove godine. 

- Pripremam album za mart, uveliko je pri kraju. Novi album, iako je nezahvalno da kažem, biće po meni najbolji do sada. Nekako najzreliji, a opet ima pesama koje niko nije čuo, ima i repa i balada; ne razmišljam kako će da prođe, razmišljam da ne razočaram sebe. Ovo je prvi album na kojem nisam pravila kompromise. Relja nije mnogo uticao. Nisam u fazonu da mora da se pozabavi mojom muzikom - zaključila je onda Nikolija Jovanović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike