Nikolija otvorila dušu: Pričali su da sam ružna, muško, neka životinja, ali seljanka nisam bila!

14.09.2023

15:55

0

Oprečnih komentara baš nije manjkalo

Nikolija otvorila dušu: Pričali su da sam ružna, muško, neka životinja, ali seljanka nisam bila!
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Nikolija Jovanović osvrnula se na internet nasilje koje je doživljavala, a s kojim je tako uspela da se izbori, da su joj danas sve te priče - smešne.

Inače, još brojne poznate ličnosti često su na meti oprečnih komentara na društvenim mrežama; pojedince i te kako znaju da povrede, dok ih drugi jednostavno ignorišu.

„To misle jer imam gard..."

Nikolija Jovanović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Govorili su i da sam muško i da sam žensko, da sam ružna, lepa. I da sam neka životinja (smeh). Bilo je raznih komentara, ali seljanka nisam bila. Možda više da sam utripovana, to misle za mene zato što imam neki gard - istakla je ona, pa dodala da i te kako ume da bude opasna.

- Ja sam Jovanović, ali kad treba da se bude zmija, ja sam Zmijanac - naglasila je, pa nastavila za „Novu" o tome kako sa Reljom Popovićem maksimlano uživa u skladnom braku koji imaju, te da nikako ne vole da izlažu svoju privatnost javnosti.

- Relja i ja ne dajemo da nam zadiru u intimu - jasna je bila ona, koja se potom osvrnula i na izvesne estetske zahvate na koje je išla.

- Iz svoje neke nesigurnosti sam uradila grudi koje mi lepo stoje, ali mi ništa u životu bitno promenile nisu. Uradila sam nos, njime sam zadovoljna. Bila sam uradila usta koja sam onda hirurškim putem morala da vadim da bih ih vratila na prirodna - kazala je Nikolija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike