Emina Jahović još pamti prvi susret s bivšom svekrvom: Sad se stalno pitam, kakva ću tek da budem ja!

08.01.2024

00:10

0

Njen pogled ostao joj je urezan u sećanje

Emina Jahović još pamti prvi susret s bivšom svekrvom: Sad se stalno pitam, kakva ću tek da budem ja!
Emina Jahović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Emina Jahović je od 2008. do 2018. godine bila u braku s turskom pop zvezdom Mustafom Sandalom.

Par je dobio dvoje dece, Jamana i Javuza i, dok ih je bračna sreća služila, sve je bilo po pe-esu. Gostujući, međutim, nedavno u jednoj emisiji, pevačica se prisetila upoznavanja sa tada budućom svekrvom, po kom nije baš mogla da nasluti da će „stvari teći kao voda sa česme". 

„Više ne želim jedinca!"

 

 

- Dobro, ja nisam otišla da se udam, ja sam bila njegova devojka i sećam se tog momenta kad je on mene poveo da upoznam njegovu majku. Moja drugarica je bila pored mene. Ona nas je pogledala... To je bio pogled (osmeh), ono, katastrofa. Pritom, Mustafina majka je izuzetno jaka žena i, što kažem i mojim sinovima, ona je najbolja baka na svetu, ali obzirom da je on jedinac (Mustafa), a meni su u životu stalno jedinci u pitanju, ne znam zašto, to je neka karma koju ja nosim, pokušavam da razrešim to pitanje... Energetski! Ne želim više jedinca. Tako da... - pričala je dobro raspoložena Emina u „Goca show-u", pa nastavila o tome kako je tek vremenom došlo do dobrih, prijateljskih odnosa. 

- Nije edipovac, on je s 12 godina već otišao u internat, odrastao je u Švajcarskoj, tako da nije ni turski mentalitet što je meni super odgovaralo, jer kao nekome ko se bavi ovim poslom, to bi bilo katastrofa. Na početku je (njegova majka) imala stav... Pogledala nas je i odmah je trebalo da se okrenemo i da nestanemo! - kazala je, pa izmamila i osmeh voditeljke, pevačice Goce Tržan. 

Svakako, Jahovićeva nije odustajala, najpre uverena da je ljubav s Mustafom ona prava. 

 

 

- Posle toga smo mi postale jako dobri prijatelji. Sada gledam i neke svoje drugarice... Ona je realna žena, dosta se trudila, mučila za njega u životu. I ona se razvela, sa 18 godina. Imala je 17 kad je njega rodila, bukvalno je dete bila. Nije se ponovo udala i ne zato što je konzervativna, nego zato što je jaka žena, ima neka svoja pravila u životu. Imala je posle jednu ljubav, htela je da se uda, ali ona je tražila nekoga ko će Mustafi da bude neka figura i to nije našla i jednostavno je ceo svoj život posvetila... - objašnjavala je, pa zaključila rečima:

- Tako da, ja se bojim. Imam dva sina, kakva ću ja svekrva biti? To je moje pitanje, stalno, u glavi. Da ne budem posesivna, ljubomorna, ako vidim da neka iskorišćava; ja sam vuk, ja znam te stvari, žene poznajem jako dobro - objasnila je u pomenutoj emisiji pevačica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike