Porodica Tomašević - Bosiljčić uvek praznuje na ove tri lokacije: Gde god da ste, možete umesiti česnicu!

07.01.2024

14:10

0

Uglavnom, pevačica je ta koja je srećne ruke - pa izvuče paricu

Porodica Tomašević - Bosiljčić uvek praznuje na ove tri lokacije: Gde god da ste, možete umesiti česnicu!
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić Božić uvek slave u krugu porodice. Bilo da su u Užicu, Kragujevcu ili Beogradu - česnica se lomi među najmilijima, a ona je najčešće ta koja je srećne ruke, pa izvuče paricu. 

Jelena Tomašević, Instagram screenshot / jelenatomasevic_official
 

- Tradicionalno (slavimo) u krugu porodice, isto kako sam proslavljala i kada sam bila dete. Nekako su mi uvek Božić i Vaskrs bili asocijacija za porodičnu trpezu. Obično se ide na liturgiju, mesi se česnica, onda sledi traženje novčića i svih onih darova u samoj česnici. To nam je sada već zanimljivo, Nina i ja to zajedno spremamo. Fantastično Božić svake godine proslavimo, kao što je to, pretpostavljam, u svim porodicama - počela je ona svoj razgovor s jednim medijima, pa dodala:

 

 

- Mislim da sam ja prošle ili pretprošle godine izvukla (novčić). Nekad Nina, nekad Ivan, ali uglavnom ja imam najviše sreće sa tim. 

Naslednica Nina, inače, kako je odrasla - nema više pijukanja. 

 

 

- Nema (smeh). Nema više pijukanja, ali svakako se i ona druži sa svojim drugaricama za vreme Božića i sa našom porodicom. Zapravo ili odemo u Kragujevac ili u Užice i budemo sa našima da proslavimo ovaj divan praznik.

Upitana kako odlučuju na kojoj će lokaciji biti, kaže:

- Obično to bude u jednom krugu. Ili se prvo ode u Užice ili u Kragujevac. Pa Beograd. Ili obrnuto. Zavisi na koju stranu krenemo.

Jedne godine, pak, sa svojom je porodicom praznovala i na Zlatiboru. 

 

 

- Zavisi sve od trenutka kako se organizujete za odmor. Ako odete na skijanje i tamo može da se umesi česnica, ako ste u apartmanu. Ako ste u hotelu, onda ne može. Ali pretpostavljam da u hotelu možda prave nešto na doručku, nisam, iskreno, tome prisustvovala. Preporuka je da oni koji žele za Božić na planinu, da uzmu apartman kako bi umesili česnicu. A drena ima valjda na planini gde hoćete. Samo treba da znaju kako izgleda dren - zaključila je Jelena

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike