Komšije i rodbina Jelene Tomašević otkrili koliko joj je teško pao gubitak oca: Činila je sve da mu pomogne, da mu produži život

30.09.2023

17:17

0

Za pevačicu imaju samo reči hvale, kao i za njenu porodicu

Komšije i rodbina Jelene Tomašević otkrili koliko joj je teško pao gubitak oca: Činila je sve da mu pomogne, da mu produži život
Jelena Tomašević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Tomašević je nedavno otkrila javnosti da je, nažalost, izgubila oca.

Pevačica se ubrzo vratila poslu i nastavila život kako mora, a o teškoj temi ne želi da priča, što je i razumljivo. No, njena tetka je sada otkrila da pevačica još češće ide u Kragujevac, odakle je rodom, otkako joj je otac preminuo.

- Tetka mora da kaže sve najlepše kao što i jeste. Super je u Kragujevcu, boli glava. Tu je odrasla, tu je njena rodna kuća. Familija smo. Pamtim je samo po lepom i dobrom. Vaspitano i kulturno dete od dobrih roditelja. Uradili su svi i ona i Darko, sve što je mogla da uradi, uradila je da ocu produži život, da ga spase, ali nažalost nije mogla. Divna je Jeca - kaže Jelenina tetka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Tomašević

Jelena je veoma vezana za svoju porodicu, iako to u javnosti retko pominje, pa joj je samim tim i gubitak oca veoma teško pao.

- Otac joj je predivan bio. Ona je to teško podnela, kako ne. Hoću da joj poručim da se drži, da je hrabra, da je svi volimo, i da je najbolja - kaže pevačicina tetka kroz suze.

I Jelenina komšinica, koja živi nedaleko od pevačicine kuće u kojoj je odrasla, otkriva da je pevačica dala sve od sebe da pomogne ocu.

Milan Maricic/ATAImages
Jelena Tomašević

- Jako je teško podnela, mnogo se žrtvovala, mnogo pomagala, mnogo ga lečila, mnogo ga vodila, kao i brat, stvarno su... Znaš šta, kada je jedna složna porodica onda to mora da ide zajedno, ne može to da jedno vuče na jednu stranu, drugo na drugu. To je težak period ali proći će i to kao i sve nas starije koji smo ostali bez roditelja. Samo neka joj je dete živo i zdravo i neka bude napredno i daće Bog da nam podari još jedno - kaže komšinica koja živi nedaleko od Tomaševića, u emisiji "Metar moga sela".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike