Katarina Grujić i Marko Gobeljić progovorili o prinovi: Katji bismo da podarimo i brata i sestru!

06.01.2024

11:35

0

To im je veliki san

Katarina Grujić i Marko Gobeljić progovorili o prinovi: Katji bismo da podarimo i brata i sestru!
Katarina Grujić i Marko Gobeljić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić ne kriju koliko bi voleli da im je porodica brojnija. Devojčici Katji, koja je od samog rođenja centar njihovog sveta, rado bi da podare i brata i sestru. 

Otvorivši vrata svog porodičnog doma za jedne medije, pevačica i fudbaler ispričali su i kako rešavaju nesuglasice, ali i kako dele kućne poslove. 

 

 

- Nikada ne legnemo u krevet ljuti. Dok ne rešimo nesporazume, ne odlazimo na spavanje. Volimo se više nego prvog dana i ubeđeni smo da će naša ljubav s godinama samo rasti, a u brak kao instituciju verujemo oboje - naglasila je Katarina, koja se za Marka udala nakon godinu i po dana zabavljanja. 

Kruna njihove ljubavi svakako je ćerka Katja

- Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru. Maštamo o velikoj porodici s bar troje dece i voleli bismo da starosna razlika među njima bude minimalna kako bi mogli da se druže.

Pevačica i fudbaler su, podsetimo, već neko vreme razdvojeni, jer Marko zbog poslovnih obaveza u fudbalskom klubu Kafisija živi u Atini. Ipak, kada su zajedno, sve kućne poslove rade skupa.

 

 

- Ne delimo poslove na ženske i muške. Marko se ne libi ni da usisa stan ni da spremi večeru, ali uglavnom to obavljam ja. On mi mnogo pomaže oko Katje, pa kada mu je ostavim i na nekoliko dana, ukoliko zbog posla moram da otputujem, ne brinem da li je gladna, okupana... Tu su, naravno i naši roditelji da priteknu kada zatreba, ali najveći deo poslova obavljamo sami - kaže Kaća, sa čim se slaže i njen suprug.

Na pitanje kakva je ona domaćica i kuvarica, Gobelja je bez razmišljanja odgovorio:

- Odlična! Nemam ni jednu jedinu zamerku. Znala je da kuva i pre nego što je mene upoznala, a otkad je postala majka, još se više usavršila. Zbog brzog načina života često poručujemo hranu, ali ja ipak najviše volim kada mi ona nešto spremi.

(Informer)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike