Katarina Grujić se rasplakala na nastupu: Ovaj gest neće zaboraviti! (FOTO)

02.01.2024

19:23

0

Sa njom je nastupao i Aca Lukas

Katarina Grujić se rasplakala na nastupu: Ovaj gest neće zaboraviti! (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Katarina Grujić pevala je sinoć u diskoteci u Ohridu, pred oko šest hiljada ljudi, a jednom momentu su je sustigle emocije.

Nakon novogodišnje noći koju je provela sa svojim bendom, takođe radno, u Paraćinu, pevačica se uputila u Severnu Makedoniju.

Gosti kluba su u jednom momentu rešili da Kaći otpevaju pesmu "Beograđanko mala", što joj je nateralo suze na oči, jer je to njena omiljena pesma koju peva na svim svojim nastupima.

 

Iako je i u novogodišnjoj noći i u prvoj repriznoj bila razdvojena od supruga Marka Gobeljića koji je u Atini, i od ćerkice Katje koja je ostala s bakom i dekom u Beogradu, Kaća im je putem video poziva s bine prenosila delić atmosfere.

24sedam/Katarina Mihajlović
Katarina Grujić

 

- Danas sam se vratila u Beograd i mogu vam reći da, iako sam jako umorna, presrećna sam! Nastupi su bili neopisivi! Pevati pred oko 6000 ljudi, i ne samo pevati, već slušati njih kako horski i uglas pevaju sve vaše pesme, neverovatan je osećaj. Naravno, uvek vam nešto fali, pa su i meni u novogodišnjoj i repriznoj noći falili najmiliji, ali je tu bila moja kuma koja se potrudila da nadomesti njihov izostanak. Takođe, moram da pohvalim svu publiku, i u Paraćinu i u Makedoniji, koja se veselila do jutra. Nakupila sam se njihove dobre energije za naredni period i hvala im na tome - rekla je Kaća Grujić za 24sedam.

Ona i njen suprug, sa ćerkicom Katjom, videće se tek u februaru, kada će poznati fudbaler imati pauzu u fudbalu. Tada će porodično otputovati u toplije krajeve.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike