"Treba da izguramo još tri do pet godina": Šenon Doerti veruje u razvoj medicine, pa objasnila dalje planove

04.01.2024

18:20

1

Glumica je sigurna u to da je nauka na korak do leka protiv raka

"Treba da izguramo još tri do pet godina": Šenon Doerti veruje u razvoj medicine, pa objasnila dalje planove
Copyright Profimedia

Glumica Šenon Doerti već nekoliko godina vodi bitku sa podmuklom bolešću, ali se uprkos lošim prognozama ne predaje i veruje u napredak medicine u oblasti lečenja kancera.

- Uvek govorim o činjenici da samo treba da izguramo još tri do pet godina, a onda će biti terapija T-stanicama ili će biti nešto drugo - rekla je u podkastu "Let’s Be Clear", pa dodala: 

- Biće mnogo više opcija koje će dati još pet godina. Onda u tih pet godina postoji cela druga grupa opcija i na kraju će se naći lek - dodala je glumica.

Profimedia
 

Podsetimo, glumici je rak prvi put dijagnostikovan 2015. godine, da bi nakon dve godine objavljeno da su rezultati ohrabrujući. Međutim, 2019. godine, bolest se opet vratila i to u četvrtom stadijumu, a u junu ove godine planetu je obišla tužna vest, da se rak proširio na kosti i mozak. 

Iako je njena borba duga i iscrpna, Šenon ne želi da odustane i inspiracija je brojnim ljudima koji se bore sa ovom dijagnozom. 

Glumica je nedavno i pokrenula podkast u kome govori o svojoj borbi. 

- Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom, nisam završila s ljubavlju, nisam završila sa stvaranjem, nisam završila s, nadam se, menjanjem stvari nabolje. Jednostavno nisam završila - rekla je za People. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike