"Plakala sam svako veče posle snimanja!" Serija "Čari" iza kulisa: Glumice optužile Alisu Milano za "dramu" na setu

19.12.2023

23:10

0

Godinama kriju ovo

"Plakala sam svako veče posle snimanja!" Serija "Čari" iza kulisa: Glumice optužile Alisu Milano za "dramu" na setu
Čari - Copyright Profimedia

Serija "Čari" bila je jedna od najpopularnijih tinejdžerskih serija početkom dvehiljaditih godina. Pored Šenon Doerti koja je već bila poznata zahvaljujući seriji "Beverli Hils", ovde su se proslavile i Holi Meri Kombs i Alisa Milano. 

Međutim, u trećoj sezoni je došlo do preokreta pa je najstarija sestra Halivel, Šenon Doerti, napustila seriju, a onda došla Rouz Mekgaun. Nije bilo poznato šta je tačan razlog odlaska Doertijeve, ali se nagađalo da je reč o lošim odnosima među glumicama. 

Profimedia
 

Sada su po prvi put o tome govorile Holi Meri Kombs i Šenon Doerti u njenom podkastu „Let’s Be Clear Vith Shannen Doherty“. Naime, Šanen se prisetila događaja tokom snimanja, kada je Holi privremeno bila odsutna kako bi operisala tumor na materici nakon čega je odlučeno da se snimanje pauzira. Kako je rekla Šenon, tada je imala želju da ode u bolnicu i poseti Holi, ali je problem napravila Alisa Milano, te su je zbog toga optužile za "manjak ženske solidarnosti".

- Čekala sam 24 časa nakon tvoje operacije da dođem, a onda mi čak nije bilo lako da uđem. Alisa i njena mama su mi rekle da ne mogu da uđem kod tebe. One su sprečavale ljude da dođu kod tebe, ali ti to tada nisi znala - rekla je Šenon Holi u podkastu.

Profimedia
 

Šenon je ranije na pitanje zašto je napustila seriju, samo misteriozno odgovorila da je to previše drame za nju, a sada je detaljnije opisala kroz šta je prolazila dodavši da je plakala svako veče. 

- Sećam se da si mi poslala poruku: ‘Brate, da li dolaziš da me vidiš?’ Mogu da osetim tvoju bol koju si osećala misleći da sam te napustila - pričala je Šenon i dodala:

- Ali, sećam se i besa koji sam osećala jer mi nije bilo omogućeno da te vidim i kako se deo porodice isprečio i izazvao ovu vrstu čudnog razdvajanja među nama i onda se to nastavilo tokom druge sezone kada mislim da sam plakala svako veče tokom snimanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike