Sanja Kužet na snimanje "Zvezda Granda" došla u opuštenom izdanju: Ovako izgleda bez šminke (FOTO)

31.10.2023

19:58

0

Voditeljka pozirala u trenerci i sa vezano kosom

Sanja Kužet na snimanje "Zvezda Granda" došla u opuštenom izdanju: Ovako izgleda bez šminke (FOTO)
Sanja Kužet - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danas je snimana još jedna epizoda nove sezone "Zvezda Granda", a većina članova žirija došli su već obučeni i doterani. Ipak, na licu mesta sređivala se voditeljka Sanja Kužet. Ona je do studija došla u trenerci, sa vezanom kosom i bez šminke i takva je pozirala medijima.

Prisutni su mogli da primete da se Sanja bez šminke ne razlikuje mnogo od lica koje gledamo na malim ekranima, te da je podjednako lepa. 

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, Sanja je majka dva dečaka, koje je dobila iz dva braka, a njen sadašnji muž joj je prijatelj iz mladosti. 

- Deset godina kasnije, kad se meni sve u mom životu izdešavalo turbulentno, pošto je ta družina i dalje opstala, povremeno se tako viđala, on mi se tu nekako nametnuo kao neka osoba koja je bila uporna. Izgleda da su zaista kod mene nekako uvek dobijali oni najuporniji priliku da se družimo, da pričamo pa onda da procenim, da vidim da li tu dalje ima nekog štofa za dalje i hemije pre svega. Tako da, Nemanja, kada sam ga videla ponovo, nakon deset godina, je bio potpuno druga ličnost, zato što je bio zaista već izgrađen muškarac, formirana ličnost, ono sećanje na njega, normalno sa 23 godine i to tada, su bile zaista potpuno dve različite osobe, tako da smo imali jedan potpuno nov početak. On je verovao da je to to, da ćemo uspeti i da treba da damo šansu - rekla je Sanja u emisiji "Balkanskom ulicom". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike